Diari Més

Algesires: Localitzen un cadàver d'una dona en el maleter d'un cotxe en el port

No es descarta que pugui tractar-se d'un intent de la víctima de viatjar amagada en el vehicle per a burlar els controls fronterers

Imatge del port d'Algesires.

Algesires: Localitzen un cadàver d'una dona en el maleter d'un cotxe en el portPuertos del Estado

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver d'una dona d'origen magrebí de 27 anys d'edat ha estat localitzat en la tarda d'aquest dissabte a l'interior del maleter d'un cotxe que es trobava en el celler d'un dels vaixells que realitza la travessia comercial entre els ports de Tànger i Algesires (Cadis).

Segons han confirmat a Efe fonts policials, ha estat el conductor del vehicle i germà de la víctima el que ha alertat de la presència del cadàver a l'interior del maleter.

Fonts del servei d'Emergències 112 d'Andalusia han informat a Efe que a les 18.45 hores van rebre l'avís d'un possible cas de parada cardiorespiratòria en el port d'Algesires, podent únicament certificar la defunció de la jove en arribar a la zona.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació i no es descarta que pugui tractar-se d'un intent de la víctima de viatjar amagada en el vehicle per a burlar els controls fronterers del port d'Algesires i entrar de manera clandestina en territori nacional.

tracking