Diari Més

La comèdia noruega 'Todo el mundo odia a Yohan' i el film de terror '¡Nop!', arriben als cinemes

Kike Maíllo codirigeix el thriller 'Alma' a Netflix, amb Mireia Oriol i Nil Cardoner

Fotograma amb un dels protagonistes de '¡Nop!'.

La comèdia noruega 'Todo el mundo odia a Yohan' i el film de terror '¡Nop!', arriben als cinemsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La setmana cinematogràfica portarà l'estrena d'una singular comèdia noruega titulada 'Todo el mundo odia a Yohan', que arriba als cinemes divendres uns mesos després que l'estrenés el Bcn Film Fest. En un poble remot del país nòrdic un jove inadaptat i marcat per un incident d'infantesa malda per ser acceptat a la seva comunitat. També arriba a les sales el film de terror '¡Nop!', de Jordan Peele, amb una història d'avistaments paranormals i amenaçadors a l'interior de Califòrnia. D'altra banda, a les plataformes destaca l'estrena a Netflix del thriller 'Alma', codirigit pel català Kike Maillo i amb els actors Mireia Oriol i Nil Cardoner en el repartiment. Movistar + estrena la pel·lícula d'anime 'Over the sky. Más allá del cielo'.

'¡Nop!'

'Nop!' és una cinta de gènere fantàstic amb elements de terror del reconegut director i guionista Jordan Peele ('Déjame salir', 2017). Dos residents en un poble perdut a l'interior de Califòrnia descobreixen la insòlita presencia de plats voladors que no venen precisament en so de pau.

'¿Diós mío, però qué nos has hecho?'

Aquesta comèdia francesa és la seqüela de la seqüela del film 'Déu meu, però què t'hem fet?' (2014), en el qual el matrimoni catòlic i conservador que formen Claude i Marie Verneuil afrontava –en clau d'humor- com les seves filles s'emparellaven amb francesos descendents de migrants de diferents orígens ètnics i religiosos. Ara el nus de la trama és una trobada amb els pares d'aquests cònjugues de les seves filles, i la sèrie de malentesos i situacions còmiques que es produeixen a partir d'aquí.

'Todo el mundo odia a Yohan'

Aquesta cinta noruega, que es va projectar al darrer Bcn Film Fest, és una singular comèdia rural protagonitzada per en Yohan, un singular habitant del poble. Yohan i la seva família –professionals dels explosius i les voladures «controlades»- estan marcats per uns desafortunats fets que els han reportat l'antipatia de tots els veïns, cosa que marcarà al jove de per vida. La cinta recorre tota la vida de Yohan, des del seu naixement fins als seus últims dies, i així mostra també el pas del temps en aquesta vila remota de Noruega.

'Un compadre en Nueva York'

La pel·lícula narra el periple d'un ciutadà colombià fins a aconseguir el visat de treball als Estats Units, i com una vegada arribat a Nova York lluita per guanyar-se la vida mentre comença a enyorar tot allò que ha deixat al seu país.

Kike Maíllo codirigeix el thriller 'Alma' a Netflix

'Alma' s'estrena aquest divendres 19 d'agost. Aquest thriller de gènere fantàstic és obra de Sergio G. Sánchez i Kike Maíllo ('Eva') i està protagonitzat pels catalans Mireia Oriol i Nil Cardoner, entre altres. Explica el cas d'una supervivent d'un accident d'autobús, que desperta a l'hospital sense recordar gairebé res de l'accident ni del seu passat. Durant la cinta intenta reconstruir els fets i recuperar a seva vida i identitat.

D'altra banda, Netflix estrena a Espanya la primera temporada de la sèrie alemanya 'Kleo'. Ambientada l'any 1987 al Berlín Occidental, una espia és arrestada per la Stasi i empresonada. Kleo és alliberada coincidint amb la caiguda del Mur de Berlín, però els problemes per a ella no acaben aquí doncs descobreix que els interessos que hi ha contra la seva persona continuen ben vius.

Anime d'estiu a Movistar+

La plataforma espanyola estrena la pel·lícula d'anime 'Over the sky. Más allà del cielo' el proper dimarts 23 d'agost. Yoshinobu Sena (creador del joc per a smartphones 'Vampire Holmes' i de la posterior sèrie homònima per a televisió) escriu i dirigeix ara una nova fantasia protagonitzada per joves adolescents, plena de fantasia i amor sobrenatural.

HBO Max estrena la sèrie 'La casa del dragón'

La plataforma es trena el drama original propi 'La casa del dragón' el proper 22 d'agost. La sèrie de deu episodis està basada en la novel·la 'Fuego y Sangre', de George R.R Martin, ambientada dos segles abans dels fets de 'Joc de trons'.

'Noches de verano' arriba a Filmin

Filmin estrena a l'estat espanyol 'Noches de verano' ('Hot summer nights', 2017), protagonitzada per Timothée Chalamet ('Call Me by Your Name'). El film transcorre l'estiu de l'any 1991. En Daniel és un adolescent tímid que comença a vendre marihuana accidentalment i poc a poc va fent créixer el negoci. Els problemes augmenten quan te una aventura amorosa amb la germana del seu soci.

Disney+ estrena 'She-Hulk', de Marvel

La plataforma nord-americana estrena aquest dijous 18 d'agost 'She-Hulk', de Marvel, amb el seu nou personatge femení que comparteix l'aspecte (verd), la força i els poders de Hulk. Jennifer Walters és la protagonista de la sèrie, on també actua Mark Ruffalo.

'Bad Sisters' s'estrena a Apple TV

Apple TV estrena aquest 19 d'agost la sèrie 'Bad Sisters', una nova comèdia de la creadora Sharon Horgan ('Catastrophe', 'Shining Vale'). És una comèdia negra ambientada a les costes d'Irlanda i que narra les vides de les germanes Garvey, unides per la mort prematura dels seus pares. La plataforma n'estrena dos episodis aquest divendres, i n'oferirà un de nou cada setmana fins a l'octubre.

tracking