Diari Més

Successos

València: Queda lliure després d'intentar ofegar a una dona en una font

L'home queda investigat en una causa oberta per delicte d'homicidi en grau de temptativa

Imatge de l'agressor intentant ofegar a una dona en una font de València.

València: Queda lliure després d'intentar ofegar a una dona en una font de ValènciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat d'Instrucció número 10 de València, en funcions de guàrdia, ha acordat la llibertat amb mesures cautelars per al detingut per agredir a una dona en una font de la capital valenciana i ha demanat a la Policia la pràctica de noves diligències per a l'ampliació de la recerca.

L'home, al qual la jutgessa imposa l'obligació de comparèixer periòdicament davant l'autoritat judicial i prohibeix acostar-se i comunicar-se amb la víctima, queda investigat en una causa oberta per delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Assenyala així mateix que el jutjat ha oficiat a la Policia perquè ampliï la recerca, aporti al jutjat un vídeo que existeix sobre els fets i localitzi a la dona per a poder prendre-li declaració. La situació personal del sospitós podria modificar-se en funció dels resultats de la informació requerida a la Policia i de les diligències que, de manera immediata, practicarà el jutjat, afegeix elTSJCV.

Els fets es van produir sobre les 17.30 hores d'aquest dimarts en un parc del districte deTrànsits, on nombrosos testimonis van alertar al 091 i els agents que es van traslladar al lloc van localitzar, a l'interior de la font, a un home que tenia a una dona agafada pel coll. Immediatament els van separar, posant fora de perill a la víctima. Els policies, que van proporcionar roba a la dona, que es trobava seminua, van observar que el presumpte agressor presentava una ferida en el pòmul i en la cella, que sagnava profusament, segons fonts policials.

Després de sol·licitar assistència sanitària, els agents de la Policia Nacional van esbrinar que la víctima i el sospitós es coneixien i que es trobaven moments abans a l'interior de la font a fi de refrescar-se. Pel que sembla, un altre home s'hauria dirigit a ells, sol·licitant al presumpte agressor el seu telèfon mòbil per a treure'ls una fotografia, si bé va fugir del lloc amb el terminal. El sospitós hauria llavors iniciat una discussió amb la dona, en considerar que estavacompinchadaamb l'home que acabava de furtar-li el telèfon i, seguidament, l'hauria agarrat del coll, introduint-li el cap en l'aigua en repetides ocasions.

En un moment donat, segons van esbrinar els agents -i pot veure's en un vídeo difós a xarxes socials-, una persona s'hauria acostat a l'agressor i li hauria colpejat, provocant-li les ferides sagnants que presentava a la cella i al pòmul, encara que no estava al lloc quan va arribar la Policia. Per tot això, els agents van detenir al sospitós com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i tant la víctima com l'agressor van ser traslladats fins a un centre hospitalari per a ser assistits.

tracking