Diari Més

Tecnologia

WhatsApp i el seu adeu al 'en línia' i al fet que se sàpiga quan deixes els grups

L'aplicació també permetrà abandonar els grups sense notificar a la resta d'integrants

Cada dia se sumen nous continguts a la base de dades.

La nova eina de WhatsApp per comprovar les notícies falses sobre el coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WhatsApp permetrà als seus usuaris abandonar grups sense notificar als altres integrants i controlar qui pot veure quan estan en línia, com a part d'una actualització de privacitat de l'aplicació de missatgeria aquest mes, segons ha anunciat la companyia.

«Continuarem creant noves maneres de protegir els teus missatges i mantenir-los tan privats i segurs com les converses cara a cara», ha afirmat en un comunicat MarkZuckerberg, director executiu de Meta, companyia propietària de WhatsApp.

Ara, quan un usuari abandona un grup apareix una notificació en la part inferior de la conversa que informa els altres membres de qui s'ha anat. I, encara que els usuaris ja poden desactivar una funció que els diu a uns altres si han llegit un missatge, no es podia ocultar el fet que un usuari estava en línia i usant WhatsApp.

Els més de 2.000 milions d'usuaris de WhatsApp també tindran la possibilitat d'impedir que les persones prenguin captures de pantalla dels missatges «destinats a veure's només una vegada», que estan dissenyats per a desaparèixer després d'obrir-se.

L'eina de bloqueig de captures de pantalla s'està provant actualment, va indicar WhatsApp, i aviat es llançarà als usuaris.AmiVora, cap de producte de WhatsApp, ha assenyalat que la plataforma es va centrar en crear funcions que permetin a les persones «tenir més control i privacitat sobre els seus missatges».

tracking