Diari Més

Tecnologia

WhatsApp anuncia que els usuaris podran esborrar missatges dos dies després d'haver-los enviat

Fins ara l'eliminació per a tot un grup estava limitada a una hora

Els atacants empren com a pretext un suposat inici de sessió il·legítim en el seu primer missatge

Augmenten els atacs de SMS per a robar comptes de WhatsApp suplantant al suport tècnic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

WhatsAppha introduïtuna opció que permet als usuaris esborrar missatges una mica més de dos dies després d'haver-los enviat, sigui a través d'una conversa individual o d'un xat grupal.

Actualment, és possible acabar amb missatges enviats per error, ja que introdueix dues opcions.La primera és 'Eliminar per a tots', que serveix per a esborrar-los bé del xat de l'altra persona o bé d'un grup, així com 'Eliminar per a mi' si un usuari desitja fer-los desaparèixer del seu propixat.

No obstant això, en el primer cas, només és possible eliminar missatges una hora després d'haver-ho enviat, tal com assenyalaWhatsAppen el seu servei d'ajuda, un termini que s'ampliarà amb una nova actualització del sistema.

A principis del passat mes de juliol, WABetaInfova advertir una característica amb la qual alguns usuaris de la beta de l'aplicació disposaven de dos dies i 12 hores per a eliminar un missatgeen l'actualització 2.22.15.8 de WhatsApp per aAndroid.

Ara la companyia ha confirmat aquesta característica a través del seu compte oficial de Twitter, on ha puntualitzat queels usuaris ara tindran «una mica més de dos dies per a eliminar els seus missatgesdels seus xats després d'enviar-los».

De moment, WhatsApp no ha especificat quan estarà disponible aquesta característica, ni tampoc si serà exclusiva d'Android o si també arribarà al sistema operatiu iOS.

tracking