Diari Més

Valladolid: Detingut en ser sorprès al tren amb MDMA, speed, èxtasi, èxtasi líquid i poper

El valor total de les substàncies intervingudes ascendeix a 667,37 euros

Imatge de les pastilles que portava a sobre el detingut, a més dels 1.420 euros.

Valladolid: Detingut en ser sorprès al tren amb MDMA, speed, èxtasi, èxtasi líquid i poperPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va detenir en la tarda d'ahir a un home de 35 anys, amb un antecedent policial per altres fets, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, en ser sorprès amb diverses substancies estupefaents, entre les quals s'inclouMDMA,speed, èxtasis, èxtasi líquid ipoper, mentre viatjava en un tren amb destinació a Valladolid.

Els fets van tenir lloc mentre els agents realitzaven labors de seguretat ciutadana sense uniformitat en les estacions, concretament a l'interior d'un tren, duent a terme funcions de seguretat, control de viatgers i prevenció del transport de substàncies estupefaents. En aquest moment, es van adonar de l'actitud esquiva que tenia un viatger.

Per aquest motiu, i després d'identificar-se com a agents, van procedir a la seva filiació. Els funcionaris van poder observar llavors, a l'interior de la motxilla que portava l'home, una bossa de plàstic transparent que conteniaspeed, com el propi individu va manifestar.

Es va realitzar llavors una inspecció més minuciosa de les seves pertinences, localitzant en la pròpia motxilla tres pots que contenien èxtasi líquid, un pot que conteniapoperi dos pots més, un amb substància blanca en pols i un altre amb una substància blanca en roca i pols amb escates. A l'interior de la motxilla es va trobar també una bossa de plàstic amb 870 euros, a més dels 550 euros que portava l'home a la cartera en bitllets fraccionats.

Una vegada el tren va arribar a Valladolid, es va realitzar el registre de la maleta de l'home, on es van trobar quatre blíster de pastilles deSildenafili 14 pastilles d'èxtasis, per la qual cosa es va procedir a la seva immediata detenció per un presumpte delicte contra la salut pública. El valor total de les substàncies intervingudes ascendeix a 667,37 euros. El detingut va ser posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 en funcions de guàrdia de Valladolid, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La detenció va ser efectuada per agents de la Comissaria Provincial de Valladolid.

tracking