Diari Més

Successos

Cops de calor i atacs d'ansietat en un autobús sense aire condicionat que tornava de l'Arenal Sound

Els ocupants asseguren que es van arribar a fregar els 40 graus de temperatura a l'interior del vehicle

Imatge del vídeo on s'expliquen els cops de calor i els atacs d'ansietat que es van produir a l'autobús que tornava de l'Arenal Sound.

Cops de calor i atacs d'ansietat en un autobús sense aire condicionat que tornava de l'Arenal SoundCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un grup de joves ha comunicat, a través de les seves xarxes socials, la situació que van viure quan tornaven del festival Arenal Sound de Borriana. Els joves expliquen que van agafar un autobús, que es dirigia cap a Alacant, i que no tenia aire condicionat. Per aquest motiu, els ocupants asseguren que es van arribar a fregar els 40 graus de temperatura a l'interior del vehicle, però que la sensació tèrmica els superava a causa de l'absència de ventilació.

Tenint en compte en la situació en la qual es trobaven, els joves van sol·licitar al conductor que parés i els deixés baixar de l'autobús, fent-li saber que no els importava buscar una alternativa per a tornar a Alacant pel seu compte. Segons ells, el conductor es va negar, tot i que era evident l'estat de deshidratació que mostraven els viatgers, suant i sofrint atacs d'ansietat i cops de calor.

En aquell moment de tensió, van veure a dos policies, i van començar a colpejar els cristalls de l'autobús per tal de demanar auxili. Els agents de l'autoritat van immobilitzar l'autobús, van treure a tots els passatgers de l'interior, i van cridar als serveis sanitaris perquè atengués les persones, que es trobaven en una situació de vòmits,nauseas i febre.

tracking