Diari Més

Madrid: Un policia fora de servei salva a un home de ser atropellat pel metre

L'home rescatat va ser arrestat pels agents per un delicte de desordres públics

Imatge del policia fora de servei que ha salvat a un home de ser atropellat pel metre.

Madrid: Un policia fora de servei salva a un home de ser atropellat pel metreEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Policia Nacional fora de servei ha rescatat a un home que s'havia precipitat a les vies del metre al barri madrileny d'Embajadores quan el comboi estava a punt d'entrar a l'estació, segons informen fonts d'aquest cos.

L'agent es trobava esperant el seu tren quan va veure com un home queia a les vies i ràpidament va acudir a la seva ajuda, baixant als raïls del metre. Només va tenir uns pocs segons abans de l'arribada del comboi, per la qual cosa no va poder pujar-li a l'andana i va optar per refugiar-se amb l'home en un petit espai entre l'andana i la via.

Després de l'arribada del comboi, l'agent va pujar a l'home a l'andana i li va prestar assistència fins a l'arribada d'agents de la Policia Nacional en servei que es van fer càrrec de la resta. Els fets van provocar la interrupció del servei de la línia de metro durant gairebé mitja hora.

L'home rescatat va ser arrestat pels agents per un delicte de desordres públics i va ser traslladat a un hospital perquè li tractessin una ferida al cap que es va produir en caure a les vies.

tracking