Diari Més

Transport

Renfe bat nou rècord de viatgers des de la pandèmia, amb 169.136 en un dia

L'últim rècord de viatgers de Renfe des de l'inici de la pandèmia es va registrar el 13 de maig passat

Imatge de diversos trens de Renfe.

Renfe ofereix als refugiats d'Ucraïna viatjar gratis en tots els seus trensRenfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Renfe ha aconseguit aquest divendres un nou rècord des que va començar la pandèmia de la covid, en registrar 169.136 viatgers en un sol dia a les seves línies AVE, Llarga Distància i Mitja Distància.

Les destinacions més demandades són les que comuniquen Madrid amb Andalusia, el País Valencià, Galícia i Catalunya, segons dades de la companyia.

Com que Catalunya és una de les destinacions més demandades, Renfe ha implementat una nova freqüència d'AVE per sentit a la línia Madrid-Barcelona, amb parada a Saragossa, que tindrà lloc els dissabtes, a partir del 4 de juny.

Simultàniament ha llançat una promoció -vàlida en compres realitzades fins a l'1 de juny inclòs- per viatjar a AVE qualsevol dissabte dels mesos de juliol i agost, entre Madrid, Saragossa i Barcelona, per 22,75 euros.

L'últim rècord de viatgers de Renfe des de l'inici de la pandèmia es va registrar el 13 de maig passat, coincidint amb l'operació sortida del pont de San Isidro a la ciutat de Madrid i 35 municipis de la regió, amb 167.110 bitllets venuts en un sol dia.

Les anteriors xifres més altes es van assolir el 18 d'abril passat, coincidint amb la fi de la Setmana Santa, amb 166.461 bitllets venuts, i el primer dia del pont de maig, amb 166.074.

La companyia ha subratllat que amb la xifra de viatgers que han utilitzat els serveis de Renfe a Ave, Larga i Media Distancia aquest divendres s'han estalviat a l'atmosfera les emissions contaminants de més de 100.000 vehicles privats.

tracking