Diari Més

Societat

EUA: Un nen de dos anys encarrega 31 hamburgueses amb el telèfon de la seva mare

La família les va acabar regalant perquè, a més, no els agradaven perquè duien formatge

La mare va anunciar per les xarxes socials que regalava les hamburguesses i va explicar el cas.

EUA: Un nen de dos anys encarrega 31 hamburgueses amb el telèfon de la seva mare

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una mare estatunidenca que resideix en l'estat de Texas es va quedar sorpresa quan un repartidor a domicili va aparèixer davant la porta de la seva casa amb un total de 31 hamburgueses d'un conegut restaurant de menjar ràpid que, pel que sembla, havia encarregat.

Kelsey Golden, que treballa en una escola local, va pensar que era una equivocació del repartidor, que havia confós el domicili, fins que va mirar al seu fill Barret, de 2 anys, i va recordar que havia estat jugant amb el seu telèfon, va relatar la protagonista a la cadena CNN.

«Vaig entrar (a casa) i vaig mirar el meu telèfon i vaig comprovar que es va fer una comanda en aquest moment en el qual ell (Barret) estava jugant amb el meu telèfon. Vaig pensar, oh Déu meu!, realment va fer això», va explicar Golden.

La comanda accidental estava encara més fora de lloc perquè «a ningú en la nostra família li agraden les hamburgueses amb formatge», va dir Golden. Així que va decidir publicar en la seva pàgina de Facebook un anunci en el qual oferia hamburgueses amb formatge gratis.

El total de la comanda va costar a la família 91,70 dòlars (una mica més de cent euros) una quantitat que, segons Golden, hagués estat menor de no haver estat perquè el petit va afegir a la comanda «una generosa propina» del 25%.

Pel que sembla, a Barret li agrada jugar amb el telèfon de la seva mare i, sobretot, reflectir-se en la cambra, però en aquesta ocasió, al no estar bloquejat, el petit va accedir a una aplicació de comandes en línia i va ordenar les 31 hamburgueses.

El succés es va fer viral i els propietaris de la cadena de menjar ràpid on van ser demanades les hamburgueses van decidir convidar a tota la família a visitar el local i gaudir d'un menjar a base de «delícies» de pollastre.

tracking