Diari Més

Educació

Convoquen una mobilització unitària en defensa de l'educació pública el 14 de maig

La comunitat educativa exigeix revertir les retallades i eliminar progressivament la concertació de centres privats, entre altres

Una pancarta demanant una educació de qualitat.

Els docents es manifesten a Tarragona per revertir les retallades durant l'última jornada de vagaRoger Freixa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comunitat educativa ha convocat una mobilització unitària en defensa de l'educació pública el pròxim dissabte 14 de maig. Entre les demandes, exigeixen revertir les retallades i eliminar progressivament la concertació de centres privats per la sobreoferta de places concertades davant la manca de places públiques. Han convocat la mobilització USTEC·STEs (IAC), Intersindical-CSC, aFFaC, Professors de Secundària, CGT i Sindicat d'Estudiants. Per contra, no s'hi han sumat CCOO, UGT i USOC, ja que no veuen de la mateixa manera la demanda concreta sobre els centres concertats. La portaveu d'USTEC, Iolanda Segura, ha explicat que la mobilització es farà en dissabte perquè s'hi puguin sumar tant professors com estudiants i famílies.

Segura ha matisat que, tot i que no convoquin la mobilització tots els sindicats del sector educatiu, la unitat sindical iniciada amb les darreres jornades de vaga no s'ha trencat. De fet, la portaveu ha avançat que aquesta mateixa setmana anunciaran les mobilitzacions que tenen previst fer a final de curs.

tracking