Diari Més

Policial

Els Mossos emeten una sèrie de recomanacions per contractar un lloguer turístic segur

La policia autonòmica demana que els ciutadans desconfiïn d'un apartament a un preu molt baix

Imatge d'arxiu d'un agent de mosso.

Els Mossos emeten una sèrie de recomanacions per contractar un lloguer turístic segurMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba Setmana Santa i molta gent gaudeix de dies de vacances per passar en família o per marxar a conèixer un destí nou. Des dels Mossos d'Esquadra han explicat una sèrie de recomanacions a l'hora debuscar allotjament de forma segura.

Per aquest motiu demanen desconfiar d'un apartament a un preu molt baix, ja que podria ser una estafa per captar l'atenció del client.

A l'hora de fer el pagament la policia autonòmica recomana fer-la a través de mitjans segurs, d'una entitat bancària coneguda o un portal d'allotjament segur.

Per que tot quedi ben lligat, cal demanar la documentació per escrit o sol·licitar factura per poder fer les reclamacions pertinents en cas que faci falta.

En relació a l'anunci de publicitat revisar que les fotografies no siguin molt genèriques, amb marques d'aigua o de molt poca qualitat.

Dubtar si en cas de sol·licitar més fotografies, l'anunciant no en facilita d'altres addicionals a les que apareixen a l'anunci. També és sospita d'estafa un anunci amb faltes d'ortografia o redacció poc acurada, ja que sovint pot tractar-se d'una traducció automatitzada.

Finalment, els Mossos d'Esquadra recomanen als ciutadans informar-los de qualsevolanunci fraudulent o en cas de ser víctima d'un d'ells. És important recollir tota la informació i els documents relacionats amb el cas i denunciar l'estafa als Mossos d'Esquadra.

tracking