Diari Més

Netflix estrena l'adaptació de 'Los herederos de la tierra' d'Ildefonso Falcones

'Ambulance: Plan de huida' i 'La ciudad perdida', estrenes destacades de la setmana als cinemes

L'actor David Solans en una imatge de la sèrie 'Los herederos de la tierra'

Data de publicació: dimecres 13 d'abril del 2022, 06:00

Localització: Barcelona

Autor: Andre Paduano / Netflix

Netflix estrena l'adaptació de 'Los herederos de la tierra' d'Ildefonso FalconesAndre Paduano / Netflix

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix estrena aquest divendres la sèrie 'Los herederos de la tierra' basada en la novel·la homònima d'Ildefonso Falcones. El repartiment de la producció està encapçalat pels actors Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, David Solans, Aria Bedmar i les col·laboracions especials d'Aitor Luna i Michelle Jenner. La sèrie se situa a Barcelona a finals del segle XIV i explica la història d'un jove que vol ser constructor de vaixells però que el seu destí es veurà interferit quan una família utilitza el poder per executar una venjança. La sèrie és una exclusiva de Netflix durant un any, després es podrà veure per TV3 i Atresmedia. A la gran pantalla aquest dimecres s'estrenen títols com 'Ambulance: Plan de huida' i 'La ciudad perdida'.

'Ambulance: Plan de huida'

'Ambulance: Plan de huida' planteja la història de dos germans que es reuneixen pel delicat estat de salut de la mare. Necessiten diners pel tractament mèdic i l'única manera per aconseguir-lo serà atracar un banc. Però durant el robatori la cosa es complicarà. El cotxe amb què volen fugir del lloc dels fets no és accessible així que hauran de fugir amb una ambulància que hi ha a la zona. No seran els únics passatgers de l'ambulància. Durant 80 frenètics minuts d'escapada hauran de salvar les seves vides acompanyats per un malalt cardíac i una infermera.

'La ciudad perdida'

Els actors Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Bad Pitt tornen a la gran pantalla amb el film 'La ciudad perdida'. Bullock interpreta una escriptora de novel·les romàntiques que gaudeix d'una gira de promoció del seu llibre. Acompanyada del model que protagonitza la portada del volum, l'escriptora patirà un intent de segrest, cosa que els portarà a tots dos a entrar a la selva per sobreviure del misteriós atac.

'Contando ovejas'

L'Ernesto és un home poc social, força menyspreat per la gent que l'envolta. Especialment pel seu veí Leandro que resulta ser un perillós narcotraficant. Amb aquest argument es planteja 'Contando ovejas', una producció dirigida per José Corral i protagonitzada per Eneko Sagardoy, Natalia de Molina i Juan Grandinetti. La vida del protagonista canviarà amb l'aparició de tres particulars companys de pis que lluitaran perquè recuperi l'autoestima i pugui aconseguir tots els seus somnis sense importar-ne les conseqüències.

'Gagarine'

Amb guió de Benjamin Charbit, 'Gagarine' se centra en el jove Yuri de 16 anys que ha viscut sempre a les Torres Gagarine a les rodalies de París i somia en ser astronauta. Un bon dia, el jove s'assabenta que s'enderrocarà l'edifici i juntament amb dos amics, la Diana i en Houssan, iniciaran una missió per salvar l'edifici. Els tres joves transformaran les torres en una nau espacial abans que desaparegui per sempre.

'El juego de las llaves'

'El juego de las llaves' explica la història d'un grup de desconeguts que se sotmeten al joc de les claus. L'objectiu d'aquest particular entreteniment és mantenir sexe. Els participants deixen les claus en una copa i en agafar-les han d'emparellar-se i tenir sexe amb la parella que els hagi tocat. Dirigida per Vicente Villanueva compta amb les interpretacions d'Eva Ugarte, Miren Ibarguren i Fernando Guallar.

'Compartimiento Nº 6'

Una jove finlandesa deixa enrere una complicada relació amorosa a Moscou quan puja en un tren cap al port àrtic de Múrmansk. Durant el trajecte, compartirà el petit vagó amb un miner rus. 'Comparimiento Nº 6', dirigida per Juho Kuosmanen, aborda una inesperada trobada i com es posa a prova la necessitat i anhel de l'amor i efecte humà entre els ocupants del vagó.

'Las aventuras de Pil'

La pel·lícula d'animació 'Las aventuras de Pil' explica la història d'un petit orfe que viu al carrer acompanyat per tres mosteles domesticades. Sobreviu al carrer robant menjar del castell de la amenaçadora Tristain, que ha usurpat el tro. En una de les escapades del castell, per despistar als guàrdies, el protagonista es disfressarà de princesa. A partir d'aquí s'inicia una delirant recerca per salvar l'hereu del tro, víctima d'un encanteri que l'ha transformat en meitat gat i meitat gallina.

'Aline'

'Aline' és un llargmetratge basat en la vida de la famosa cantant canadenca dels anys 60 Cèline Dion. La biografia musical compta amb Valérie Lemercier, Sylvain Marcel i Danielle Fichaud en el repartiment. Nascuda en una família tradicional del Quebec, la vocalista serà descoberta per un reconegut manager de la indústria musical i la farà arribar al més amunt.

Netflix ofereix 'Los herederos de la tierra'

La plataforma Netflix ofereix el 15 d'abril l'estrena de nova sèrie basada en la novel·la homònima d'Ildefonso Falcones 'Los herederos de la tierra'. Entre el repartiment de la nova ficció hi ha Yon González, Elena Rivera, Rodolfo Sancho, David Solans, Aria Bedmar i les col·laboracions especials d'Aitor Luna i Michelle Jenner. La sèrie trasllada a la Barcelona de finals del segle XIV en la història del jove Hugo Llor, encarnat per David Solans i Yon González. El protagonista és fill d'un mariner mort i el seu somni d'esdevenir un constructor de vaixells es veurà truncat quan la família Puig aprofiti la seva proximitat amb el rei per executar una venjança. La sèrie, producció de Diagonal TV, arribarà a TV3 i Atresmedia quan finalitzi l'exclusiva a Netflix.

Netflix també estrena aquest dimecres la segona temporada de 'Casi feliz', on el protagonista encara tindrà més problemes amb les persones que l'envolten, i el 15 d'abril la minisèrie 'Anatomia de un escandalo', que mostra l'elit britànica a través dels seus escàndols personals i polítics. Aquest dimecres també s'estrena una temporada de la sèrie 'La suegra que te parió' i aquest dijous nous episodis de 'Ultramar'.

Movistar+ estrena l'última temporada de 'Better Call Saul'

Movistar+ estrena el 19 d'abril l'última temporada de la sèrie preqüela de l'exitosa 'Breaking Bad', 'Better Call Saul'. Protagonitzada per Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn i Giancarlo Esposito, la sèrie conclou el complicat viatge de transformació de Jimmy McGill en l'advocat criminal i buscavides Saul Goodman. L'estrena de la temporada final es dividirà en dues parts. Els primers set episodis arriben a la plataforma el 19 d'abril i els sis restants ho faran al juliol.

El 15 d'abril la mateixa plataforma estrena 'Agatha Christie: ¿Por qué no le preguntan a Evans'?', basada en la novel·la d'Agatha Christie. La minisèrie de Hugh Laurie se centra en una nova investigació després d'unes paraules intrigants d'una persona a punt de morir.

El 13 d'abril la plataforma estrena 'Showtrial', on la filla d'un destacat empresari és arrestada per la desaparició d'una companya de classe i s'inicia una batalla legal. El 14 d'abril també estarà disponible la sèrie 'Super Pumped: The Battle for Uber', se centra en l'ascens i caiguda de Travis Kalanick, l'ambiciós CEO d'Uber.

Amazon Prime Video estrena 'Outer Range'

Amazon Prime Vídeo estrena el 15 d'abril els primers episodis de 'Outer Range', la sèrie protagonitzada pel nominat a l'Oscar Josh Brolin. Explica la història d'un home del camp que lluita per la seva terra i la família i que un bon dia descobreix un misteri a la zona salvatge de Wyoming. Es tracta d'una emocionant saga familiar amb tocs d'humor i misteri sobrenatural que aborda com l'home s'enfronta a allò desconegut.

Arriba a Filmin 'Guilt'

La plataforma Filmin estrena el 19 d'abril la primera sèrie original de la BBC d'Escòcia, 'Guilt'. Es tracta de tot un èxit de la crítica, l'audiència i els premis del Regne Unit. Se centra en dos germans que atropellen i maten accidentalment a un avi. Tot i que cobreixen les seves empremtes, les vides dels dos germans començaran a complicar-se quan amics i familiars del difunt comencen a tenir dubtes de la forma com va morir.

HBO Max ja ofereix 'The Batman'

El 18 d'abril HBO Max publicarà 'The Batman'. Poques setmanes després d'haver-se estrenat a la gran pantalla, l'exitosa pel·lícula dirigida per Matt Reeves i protagonitzada per Robert Pattinson i Zoë Kravitz estarà disponible a la plataforma. En aquesta ocasió, Batman investigarà a un assassí que apunta a l'elit de Gotham amb una sèrie de maquinacions sàdiques.

Disney aposta per 'Las Kardashian' i 'Ice Age, las desventuras de Scrat'

El 14 d'abril arriba a Disney+ la nova sèrie original "Las Kardashian". Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall i Kylie deixaran que els fans els acompanyin en el seu dia a dia perquè coneguin la veritat que amaguen els titulars. La sèrie aborda la gran pressió que implica gestionar negocis de milers de dòlars al mateix moment que s'ha de conciliar amb la vida familiar.

La mateixa plataforma estrena el 13 d'abril, “Ice Age, las desventuras de Scrat”. Són sis curts animats protagonitzats per Scrat, el mític esquirol de les mítiques aventures d''Ice Age'. En aquest cas, el protagonista experimentarà alts i baixos durant la paternitat mentre lluitarà per fer-se amb part del poder. Compta amb les veus originals de Chris Wedges i Karl Wahlgren.

tracking