Diari Més

El càstig de l'Acadèmia de Hollywood a Will Smith

L'actor no podrà assistir a actes de l'Acadèmia durant 10 anys, inclosos els Oscar

Moment de l'agressió de Will Smith a

Will Smith guanya un Oscar enfosquit per la seva agressió a Chris RockEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la plantofada que l'actor Will Smith va donar a Chris Rock per la broma sobre la malaltia de la seva dona, Jada Pinkett Smith, a la gala dels Oscar i de les especulacions sobre què faria l'Acadèmia de Hollywood, finalment aquesta a deciditvetar a Will Smith a 10 anys a no poder assistir a qualsevol esdeveniment de l'Acadèmia del cine de Hollywood, inclosos els propis Oscar. «Per un període de 10 anys, a partir del 8 d'abril, el senyor Smith no podrà participar en cap esdeveniment o programa, en persona o de forma virtual», assenyalen en una carta oberta el president de l'acadèmia, David Rubin, i la consellera delegada, Dawn Hudson.

L'actor ha assumit el càstig imposat. «Acepto i respectola decisió de l'Acadèmia», va dir l'actor a través d'un portaveu. La sanció no li impedeix de ser nominat novament a l'Oscar durant el temps del veto. Tanmateix, poc abans de la decisió de l'Acadèmia, Smith va renunciar a ser membre de l'organisme: «Vaig trair la confiança de l'acadèmia i vaig privar els nominats i guanyadors d'una oportunitat de celebrar i ser celebrats pel seu extraordinari treball», va assenyalar l'actor en un comunicat.

L'acadèmia pretén amb la seva decisió posar punt final a gairebé dues setmanes de polèmica. Però continuen sense estar clars els actes i les converses des de la plantofada de Smith a Rock fins que el primer va guanyar l'estatueta a millor actor perEl mètode Williams.Rubin va assegurar la setmana passada que l'acadèmia va demanar a Smith abandonar el lloc després del cop i aquest es va negar. Aquesta versió va ser posteriorment desmentida a la revistaVarietyper persones properes a l'actor.

Pel que fa Jada Pinkett, les seuesimpactants declaracions al diari americà American Weekly mostren el seu rebuig al'actuació del seu marit a la gala dels Oscars. En aquesta entrevista, Pinkett dona per primera vegada l'esquena al seu marit i afirma que «mai no vaig dir que necessitava protecció, va ser un moment de tensió i ell va ser qui va exagerar, però jo no ho vaig fer ni ho faria de cap manera».

tracking