Diari Més

La comèdia 'Canallas' amb Luis Tosar i Daniel Guzmán arriba als cinemes

La catalana Filmin estrena un documental sobre la música electrònica i dues temporades de 'In my skin'

Una imatge del film 'Canallas'.

La comèdia 'Canallas' amb Luis Tosar i Daniel Guzmán arriba als cinemesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arriba a les sales 'Canallas', la nova comèdia dramàtica protagonitzada per Joaquín González, Luis Tosar i Daniel Guzmán. El llargmetratge explica la història de tres amics d'un barri humil que es retroben després de 20 anys. Mentre que dos d'ells tenen una mala vida, l'altre és empresari. Però l'empresari encara viu a casa la seva mare i un bon dia rebran una notificació de desnonament. Els tres amics començaran una aventura desesperada per solucionar els problemes econòmics. Per la seva banda, Filmin estrena el documental 'Sisters with transistors', que explora la història de la música electrònica des d'un punt de vista femení i també dues temporades de la sèrie britànica 'In my skin', un coming-of-age protagonitzat per una adolescent.

'Morbius'

Spin-off d'un dels malvats més coneguts de 'Spider-Man', Morbius (Jared Leto), un bioquímic que intenta curar-se d'una estranya malaltia de la sang que es transmet amb una forma de vampirisme. El film és dels mateixos productors de la saga de films 'Spider-Man: Homecoming' (2017) i 'Spider-Man: Lejos de casa' (2019).

'Sonic, la película 2'

Segona entrega de la pel·lícula basada en el popular videojoc dels anys 90 Sonic The Hedgehog, de la companyia Sega. Una vegada més el popular personatge torna a la gran pantalla amb grans aventures.

'Supercuc'

Cinta d'animació que arriba doblada al català protagonitzada per un supercuc que protegirà els animals del bosc. El protagonista és un cuc que se'l considera un supercuc perquè és molt llarg i fort. Però un bon dia, en un moment de debilitat, la seva fortalesa es posarà en entredit quan és capturat pel llangardaix bruixot.

'Los Beatles y la Índia' i 'Get back'

'Los Beatles y la Índia' és un documental sobre la relació especial dels quatre de Liverpool i la cultura hindú. Coincideix amb la reposició aquest mateix divendres de 'Get back' un altre documental de 1991 amb regust Beatle. En aquest cas protagonitzat per Paul McCartney durant una de les seves gires mundials en solitari.

'Mass'

La pel·lícula de Fran Kranz narra la història de dos matrimonis que comparteixen una llarga discussió sobre allò que els ha unit de per vida.

'Ámame'

Protagonitzada per Leonardo Sbaraglia, 'Ámame' és un film argentí que explica la història d'un home (Santiago) trencat emocionalment que sembla no tenir cap suport del seu entorn i va a la deriva. La pel·lícula transcorre durant l'estiu que el protagonista passa amb la seva filla adolescent entre l'Argentina i el Brasil, tan horrorós com punt d'inflexió en les seves respectives vides.

'Atrapados en la oscuridad'

Un home està a punt de ser víctima del seu propi passat. Durant una escapada al camp amb la família, els atraquen i compliquen la seva existència en endavant.

'Para Chiara'

El director italoamericà Jonas Carpignano presenta 'Para Chiara', un drama familiar que arrenca amb la celebració de la majoria d'edat de la filla gran de Claudio i Carmela. La rivalitat entre ella i la germana petita, Chiara, es manifesta. Però tot plegat quedarà en anècdota davant la desaparició, l'endemà, de Claudio.

Netflix estrena la primera sèrie interactiva

Netflix estrena l'1 d'abril la primera sèrie interactiva diària tipus trivial sota el títol 'Trivia quest'. Els jugadors d'aquesta particular sèrie tindran una missió: ajudar l'heroi Willy a rescatar ciutadans animats de Trivialandia de les urpes de l'horrible Rocky. Cada dia d'abril es publicarà un nou episodi amb 24 preguntes sobre ciència, història, entreteniment, esports o art i geografia. Cada pregunta té quatre respostes possibles.

La mateixa plataforma estrena l'1 d'abril la sèrie 'El ultimo autobus', una ecofàbula d'acció sobre les aventures d'un particular grup d'estudiants. Durant un viatge escolar es convertiran en herois quan un apocalipsi robòtic arrasi amb la humanitat.

D'altra banda, Netflix estrena l'1 d'abril 'The home edit: Cada cosa en su lugar'. Les escriptores supervendes Clea Shearer i Joanna Teplin tornen a posar ordre amb el seu inimitable toc d'interiorisme, amb sentit pràctic i humor. Una vegada més, transformaran la vida dels seus clients. Aquesta temporada la sèrie mostrarà la llar de les protagonistes i permetrà descobrir com mantenen l'ordre de les seves vides personals i professionals.

'Sisters with transistors' aterra a Filmin

El documental 'Sisters with transistors' arriba aquest dimecres a Filmin després del seu pas pel festival de documental musical InEdit, l'any 2020. La cinta recorre la història de l'electrònica des del punt de vista poc estudiat de les dones que van liderar la revolució del tecno. La plataforma també repesca avui 'The beach bum', la comèdia protagonitzada per Matthew McConaughey, que es va estrenar al Festival de Gijón l'any 2019 però no ha arribat mai a les sales de cinema de l'Estat. I encara aquest 1 d'abril Filmin estrena les dues temporades de la sèrie britànica 'In my skin', un coming-of-age protagonitzat per una jove adolescent de 16 anys.

'Julia', a HBO Max

El 31 de març HBO Max estrena una nova sèrie original inspirada en la figura de la popular cuinera televisiva nord-americana Julia Child, que encarna aquí Sarah Lancashire. El naixement de la televisió pública com a institució social, el feminisme, i les celebrities són altres ingredients de la producció.

Amazon Prime Vídeo estrena 'Un lobo como yo'

Amazon Prime Vídeo estrena l'1 d'abril 'Un lobo como yo'. En Gary viu amb al seva filla Emma a la zona de barraques del sud d'Austràlia. Mentre es recuperen per la pèrdua de la mare, pare i filla hauran de lluitar per connectar. Després de patir un accident de cotxe, el pare començarà una relació amb la dona que els envesteix. Aquesta relació no acabarà bé i portarà en Gary a descobrir un fosc secret.

El mateix dia, s'estrenen nous capítols de 'El Internado Las Cumbres'. S'incorporen nous episodis on es veuen les conseqüències de la revolta que va portar la mort d'un dels personatges. Ara la directora imposa una disciplina encara més estricta. Els protagonistes no es quedaran de braços creuats mentre un assassí en sèrie escampa la por i s'esforçaran per trobar viu a un dels seus amics.

Movistar estrena 'Leo Harlem, 20 años no es nada'

Movistar+ estrena l'1 d'abril 'Leo Harlem, 20 años no es nada', produida Per Glomodeia de The Mediapro Studio. En aquesta producció el còmic celebra dues dècades de carrera humorística sobre els escenaris. Per celebrar la trajectòria, el còmic parla de com un nen, nascut a El Bierzo i criat a Valladolid, va arribar a convertir-se en un dels humoristes més importants d'Espanya.

La mateixa plataforma estrena la pel·lícula 'Luz Natural', guanyadora de l'os de plata a la millor direcció de Dénes Nagy al Festival de Berlín 2021. La cinta aborda l'horror de la guerra ambientada a la Ucraïna ocupada pels nazis durant la Segona Guerra Mundial. L'intens drama segueix a un sotstinent de l'exèrcit hongarès aliat dels nazis que s'encarrega de destruir els grups de sabotejadors. Però els principis del protagonista es posaran a prova quan hagi d'escollir entre mantenir la humanitat o la seva supervivència.

'Caballero Luna' i 'El sueño de Nate' a Disney+

Disney+ estrena aquest dimecres 'Caballero Luna', una nova gran estrena de Marvel que compta amb Oscar Isaac com a protagonista de Steven Grant, qui pateix un trastorn d'identitat i ha de conviure amb la complexitat de les seves identitats i dels enemics que van sorgint mentre es planteja un misteri letal.

D'altra banda, la plataforma també estrena l'1 d'abril la comèdia musical 'El sueño de Nate'. La comèdia explica la història de Nate Foster, de 13 anys. Somia en anar a Broadway però té un problema: no pot ni aconseguir un paper a l'obra de l'escola. Però al costat d'una bona amistat aprofitarà una oportunitat per anar a Nova York i demostrar a tothom que estava equivocat.

tracking