Diari Més

Protesta

Educació xifra en un 8,4% el seguiment del cinquè dia de vaga al sector públic

La xifra més alta es dona a Barcelona (11,81%) i Barcelona Comarques (11,80%) i la més baixa a Lleida (2,45%)

Concentració davant dels

Els docents es manifesten a Tarragona per revertir les retallades durant l'última jornada de vagaElisabet Soler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seguiment del cinquè dia de vaga al sector públic d'educació és del 8,44% al migdia, segons el del Departament d'Educació. Correspon a les dades comunicades pel 84,62% dels centres públics a les 12.00 hores. Aquest dijous, darrer dia de vaga, estan convocats el personal docent dels centres públics, personal d'administració i serveis, personal laboral dels centres educatius i de les seus d'Educació i personal docent i laboral de llars d'infants de titularitat municipal i de la Generalitat. El servei territorial amb major seguiment és el Consorci d'Educació de Barcelona, amb un 11,81%, i el de menor el de Lleida, amb un 2,45%.

El seguiment ha estat similar al del Consorci a Barcelona Comarques, amb un 11,80%. Per darrera hi ha el Baix Llobregat (10,45%), el Maresmes i Vallès Oriental (9,18%), el Vallès Occidental (8,88%), Tarragona (7,16%), Terres de l'Ebre (6,13%), Girona (6,09%) i Catalunya Central (5,90%).

La xifra de seguiment d'aquest dijous és la més baixa si només es tenen en compte els cinc dies de vaga convocats de forma unitària per tots els sindicats educatius, ja que dimecres passat hi va haver una altra aturada pel català, secundada per un 6,49% del personal dels centres públics. El primer dia de vaga, el 15 de març, es va dona la xifra més alta, amb un 31% de seguiment als centres públics, segons el Departament.

tracking