Diari Més

Un pacient rebutja la vacuna contra la covid i és eliminat d'una llista d'espera per a un trasplantament de cor

Els fets van tenir lloc al Regne Unit i el pacient, de 31 anys, diu que inocular-se la pauta completa «va en contra dels seus principis»

Tot indica que el quadre mèdic que va atendre la cirurgia va confondre aquest pacient amb un altre.

Practica una cirurgia cerebral al pacient equivocatPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hospital BirminghamandWomen'sha pres la decisió de no practicar un trasplantament de cor a un pacient, de 31 anys, perquè ha rebutjat vacunar-se contra lacovid, i encara havent estat classificat com a prioritari.

Com ha informat The Guardian, el CBS Boston ha declarat en un comunicat que «igual que molts altres programes de trasplantament als Estats Units, la vacuna covid-19 és una de les diverses vacunes i comportaments d'estil de vida necessaris per als candidats a trasplantament en el sistemaMassGeneralBrighamper a crear la millor oportunitat per a una operació reeixida i també la supervivència del pacient després del trasplantament».

El motiu pel qual el pacient no vol vacunar-se és perquè «Va en contra dels seus principis bàsics: no creu en això», segons ha explicat el seu pare, David Ferguson. «És una política que estan aplicant a l'hospital, i com no rebrà la injecció, l'han tret de la llista». El pare, per part seva, defensa la decisió del seu fill «és el seu cos, és la seva elecció».

No obstant això, diversos metges recolzen el procediment de l'hospital perquè, segons va declarar el cap (i doctor) d'ètica mèdica de l'Escola de MedicinaGrossmande laNYU, «després de qualsevol trasplantament, ronyó, cor, la qual cosa sigui, el seu sistema immunològic s'apaga. Et pot matar la grip, et pot matar un refredat, et pot matar elcovid».

tracking