Diari Més

Societat

'Sálvame' assegura que la infanta Cristina va tenir una relació amb el fill d'Adolfo Suárez

La filla del rei emèrit l'hauria deixat en conèixer Urdangarin

La infanta Cristina i Adolfo Suárez Illana.

'Sálvame' assegura que la infanta Cristina va tenir una relació amb el fill d'Adolfo Suárez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Víctor Sandoval ha deixat anar aquest dimecres una gran bomba al programa 'Sálvame', en afirmar saber la identitat del nuvi que tenia la infanta Cristina just abans de conèixer aUrdangarin.

Després de revelar algunes pistes, el col·laborador ha assegurat finalment que la filla mitjana del rei emèrit va tenir una relació amb Adolfo SuárezIllana, fill de l'expresident del Govern Adolfo Suárez.

«La premsa no se'n va assabentar perquè pensaven que estava amb la germana. Es veien a la casa d'un, a la casa de l'altre...», ha revelat Sandoval, que afirma haver-ho descobert quan els va veure junts en una coneguda discoteca madrilenya en la qual treballava fa anys.

«La seva germana presentava a Antena 3. Ella m'ho explicava tot», ha dit, fent referència aSonsolesSuárez. «El va deixar quan va conèixer aUrdangarin. Igual li hauria anat millor si no ho hagués deixat».

«Ell es va quedar destrossat. Estava bojament enamorat d'ella", ha afirmat el col·laborador. Gema López ha recordat que, en aquella època, la infanta Cristina també va estar amb elwaterpolistaJesúsRollán, o això és el que afirmava la premsa.

Altres fonts, però, han explicat, que la filla del rei emèrit i el de l'expresident només van tenir una relació d'amistat.

tracking