Diari Més

Judicial

Els creadors de RojaDirecta a judici i podrien ser condemnats fins a sis anys de presó

Un jutge d'A Coruña obliga a l'administrador de la web a pagar una fiança de 4 milions d'euros i sol·licita el bloqueig del portal

Captura de pantalla de la pàgina web il·legal Rojadirecta.

Els creadors de RojaDirecta a judici i podrien ser condemnats fins a sis anys de presóRojadirecta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creador de la pàgina webRojadirecta,IgorSeoane, i els seus col·laboradors han estat citats pel jutjat d'instrucció número 1 d'ACoruñaper haver violat de forma continuada la propietat intel·lectual.Rojadirectaés un portal pirata on es retransmeten de forma il·legal tota mena d'esdeveniments esportius sense cap llicència.

El jutge ha donat per tancada la investigació del cas i ha ordenat l'obertura d'un judici oral contra la societat administradora del portal web, Puerto 80Projects, i altres cinc acusats. L'administrador del portal pirata,IgorSeoane, haurà de pagar una fiança de 4 milions d'euros i el jutge ha sol·licitat el bloqueig del portal web.

El jutge també els acusa d'haver-se lucrat amb l'activitat il·lícita i estima que facturaven fins a un milió d'euros mensuals en publicitat, a més de les comissions per desviar el seu trànsit de visites a pàgines d'apostes esportives.Seoaneva ser detingut el passat 2016 i en aquell moment el jutge va ordenar el bloqueig dels seus comptes, que comptaven amb un ingrés d'uns 11 milions d'euros.

L'Audiència Provincial d'ACoruñaencara ha de fixar una data fixa per a l'inici del judici, però el fiscal ja ha sol·licitat quatre anys de presó per al creador deRojadirectai dos anys para la resta dels acusats, a més del tancament total del portal web pirata.

D'altra banda, l'acusació particular deLaLigai Mediapro demana fins a sis anys de presó i una multa de més de sis milions d'euros.

tracking