Diari Més

Antonio Resines continua a l'UCI però està estable

L'actor va ingressar el passat 22 de desembre per una insuficiència respiratòria aguda deguda a una pneumònia bilateral

Antonio Resines té 67 anys.

Antonio Resines, ingressat a l'UCI amb pneumònia bilateral a causa de la covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor Antonio Resines continua a l'UCI del'hospital Gregorio Marañón de Madrid després d'ingressar per una complicació provocada pel coronavirus. La seva dona,Ana Pérez-Lorente, ha confirmat aquesta setmana que l'actor es troba «estable».

Resines va ingressar el passat 22 de desembredesprés de patir una insuficiència respiratòria aguda deguda a una pneumònia bilateral amb pronòstic greu. L'actor, queté dos dosis de vacunes posades, estava a punt per rebre la de reforç quan es va contagiar. Resines no haestat intubat però si que ha necessitat oxigen per respirar.

També han parlatsobre el seu estat de salut, els seus companys i amicsPepón Nieto i Javier Gutiérrez. El primer ha assegurat que Resines «és un home fort». «Jo tinc fe i esperança que s'en sortirà i que tirarà endavant. Segur que sí».

Per part seva, Javier Gutiérrez ha assegurat que, «com moltes persones que han tingut el coronavirus, no ho està passant bé». «És un home molt fort, amb moltíssima fortalesa, amb moltes ganes d'enganxar-se a la vida, i encara que està en una situació delicada, espero que les properes setmanes seguim tenint bones notícies esperançadores. Sortirà endavant segur», ha rematat.

tracking