Diari Més

Política

Casado critica Sánchez per acusar-lo de negacionista: «És surrealista»

El líder del PP recorda al president espanyol les ofertes per un pacte educatiu, les pensions o una llei de pandèmies

El líder del PP, Pablo Casado, a una granja de Las Navas del Marqués

Casado critica Sánchez per acusar-lo de negacionista: «És surrealista»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, ha criticat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per acusar-lo de practicar una oposició negacionista. «Això ens ho diu Sánchez, el del 'no és no'. El que negava la pandèmia i la crisi econòmica, el que deia que no pactaria amb Podem i tampoc amb Bildu i el que desmentia un indult als independentistes. Això sí que és genial i surrealista», ha carregat Casado aquest diumenge en la cloenda del 14è Congrés del PP de Castella i Lleó. El líder del PP ha defensat que els popular són el partit del 'sí' i ha posat sobre la taula les ofertes al PSOE per un pacte educatiu, per la immigració, per les pensions, per la llei de pandèmies o per la reconstrucció dels fons europeus.

«Diem sí a la Constitució, a la transició, al consens, a la independència judicial. Diem sí a les forces i cossos de seguretat, que necessiten una llei per protegir-los, a acabar amb la burocràcia i sí acabar amb el malbaratament. Sí a reduir el preu de la llum i a combatre la inflació a Espanya, que és la més alta d'Europa», ha enumerat Casado. «I Sánchez ens diu que nosaltres som els negacionistes. Ja no el creuen ni dins al seu partit», ha etzibat el president del PP, que tampoc desaprofitat l'ocasió per insistir en el cessament del ministre de Consum, Alberto Garzón, per les seves declaracions sobre les macrogranges.

«Ha quedat clar que Sánchez no el cessarà, però tinc els meus dubtes que els del partit de Garzón no els despatxin a ell», ha reflexionat en veu alta el president del PP, que ha acusat el president espanyol de ser «ostatge» de Podem, d'ERC i de Bildu. «Com hi pot haver un president del govern tan dèbil que no pot ni cessar als seus ministres?», ha finalitzat Casado.

tracking