Diari Més

La ministra d'Educació insisteix que les escoles són «segures»

Es mantenen els protocols vigents des del setembre amb la diferència que les quarantenes passen a ser de set dies

Imatge d'arxiu d'un grup de nens a punt d'entrar a classe.

nens escola alumnes col·legi educació tornada a l'escola aula aules classe paresEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Educació, Pilar Alegría, ha insistit que les escoles són «segures» de cara al retorn presencial a les aules dilluns 10 de gener. En una entrevista aquest divendres a Telecinco, Alegría ha defensat la presencialitat i ha remarcat que els canvis de protocol que es puguin produir en les pròximes setmanes han de comptar amb la «coordinació i posada en comú» de totes les autonomies. Pel que fa a les quarantenes als centres escolars, la titular d'Educació ha explicat que es mantenen els protocols vigents des del setembre amb la diferència que les quarantenes passen a ser de set dies, en línia amb la regla general.

Alegría també ha dit que s'haurà de recuperar la mascareta als patis de les escoles a les comunitats que havien flexibilitzat la mesura.

Pel que fa a les baixes entre el professorat, la ministra ha subratllat que les autonomies fa mesos que treballen amb aquest escenari.

Polèmica amb Garzón

Preguntada per la polèmica amb el ministre de Consum, Alberto Garzón, sobre les macrogranges, Alegría ha expressat un suport «contundent» al sector primari i ha dit que és «fonamental» que el govern espanyol hi doni suport.

tracking