Diari Més

Societat

Antonio Resines, ingressat a l'UCI amb pneumònia bilateral a causa de la covid

L'actor, que estava a punt de rebre la tercera dosi de la vacuna, no requereix ventilació mecànica invasiva

Antonio Resines té 67 anys.

Antonio Resines, ingressat a l'UCI amb pneumònia bilateral a causa de la covid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor AntonioResines, de 67 anys, està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital GregorioMarañónde Madrid, on roman estable i conscient, per insuficiència respiratòria aguda deguda a una pneumònia bilateral amb pronòstic greu provocada per la covid-19, segons un comunicat mèdic.

El comunicat del centre hospitalari indica que la seva situació clínica és estable i que «es troba conscient, sense requerir ventilació mecànica invasiva i rebent tractaments i oxigenoteràpia a alt flux».

La família deResinesva agrair en declaracions a Efe l'interès i l'afecte, però prega «tranquil·litat i serenitat» i assegura que donarà notícies davant qualsevol novetat.

En un comunicat posterior, han volgut matisar que l'actor «havia rebut només les dues primeres dosis de la vacuna i es trobava a uns dies de la cita per a la tercera quan va donar positiu encovid, la qual cosa li va impedir rebre la dosi de reforç».

«AntonioResinesha estat i continua sent un FERRI DEFENSOR de la vacunació per a tothom», agrega la família, que demana que s'eviti publicar «qualsevol informació que no estigui contrastada».

El popular artista, guanyador d'un Goya al Millor Actor el 1998, va néixer aTorrelavega(Cantàbria), el 7 d'agost de 1954.

Entre els seus actuals projectes,Resinesés un dels actors del tercer lliurament de «Padre no hay más que uno», de Santiago Segura, a la qual s'havia incorporat en el paper d'avi i que va començar a rodar-se a Madrid el passat dia 16.

A més està gravant la sèrie «Sentimos las molestias», amb MiguelRellán.

tracking