Diari Més

Xarxes socials

L'emoji de 'plorar d'alegria', el més usat el 2021 i la 'cara de súplica', el que més ha crescut en ús

El Consorci Unicode ha publicat la llista de les figures més populars del món enguany

Els emojis més utilitzats aquest 2021.

L'emoji de 'plorar d'alegria', el més usat el 2021 i la 'cara de súplica', el que més ha crescut en ús

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'emojide «llàgrimes de felicitat»o «plorar d'alegria»es manté com el més utilitzat a tot el món durant aquest any 2021, en una llista sense grans canvis respecte a 2019 en la qual la «cara suplicant»és la figura que més ha augmentat el seu ús, passant a la catorzena posició.

El ConsorciUnicode, encarregat de llançar els estàndards de codificació de caràcters informàtics, entre els quals es troben elsemojis, ha publicat la llista de les figures més populars del món aquest 2021, que ha comparat amb el rànquing anterior, de 2019.

El símbol més utilitzat en aquest any, «plorar d'alegria», es manté en el primer lloc respecte a l'última llista, igual que succeeix amb el segon, el cor vermell. El primer d'ells correspon a més del 5 per cent delsemojisque s'envien a tot el món, segonsUnicode.

Per darrere, completant eltop10, es troben uns altresemojiscom «rodant per terra de riure»(passa del 4t al 3r), el polze cap amunt (4t, era 10è el2019), la cara plorosa (del 8è al 5è), les mans juntes (6è), el petó amb una picada d'ullet (de 9è a 7è), la cara somrient amb cors (8è), la cara somrient amb cors en els ulls (9è) i la cara somrient amb ulls somrients (10è).

Entre elsemojisque han registrat un major creixement el2021 respecte a 2019, el consorci ha destacat la «cara suplicant», que passa del 97 al 14, el pastís de xocolata (del 113 al 25) i el globus vermell (del 139 al 48).

Unicodeha seleccionat també algunes tendències observades en els últims mesos en relació alsemoji, com l'ús del símbol del coet per a representar progrés i canvis, el dels bíceps flexionats per a indicar força o el ram de flors per a donar l'enhorabona.

També ha informat que la papallona és l'animal més utilitzat entre tots elsemojis, que les banderes són la categoria menys usada malgrat ser la més extensa i que elemojide la tombarella s'ha passat a usar com a símbol de felicitat.

tracking