Diari Més

Busquen voluntaris per a una nova fase de l'assaig de la vacuna d'Hipra contra la covid-19

Han de ser majors de 18 anys que hagin rebut el vaccí de Pfizer fa almenys sis mesos

Un infermer auscultant una persona voluntària abans de l'administració de la vacuna d'Hipra en la primera fase de l'assaig.

Busquen voluntaris per a una nova fase de l'assaig de la vacuna d'Hipra contra la covid-19ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos centres mèdics i fundacions de Catalunya i l'estat espanyol busquen voluntaris per participar en una nova fase, la IIb, de l'assaig clínic de la vacuna d'Hipra contra la covid-19. En concret, busca persones majors de 18 anys que hagin rebut la vacuna de Pfizer com a mínim fa sis mesos, per estudiar el nou vaccí. Els que hi participin rebran una dosis de record de la nova vacuna o d'una de ja comercialitzada i se'ls farà un seguiment durant un any per conèixer la seva seguretat i la seva resposta immunitària. L'estudi ha estat aprovat pel Comitè d'Ètica de l'hospital Clínic de Barcelona i està essent avaluat per l'Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris (AEMPS).

Entre els equipaments catalans que participen hi ha l'Hospital Josep Trueta de Girona, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, l'Hospital Germans Trias i Pujol, o l'Hospital Clínic de Barcelona, entre d'altres.
tracking