Diari Més

Societat

Una experta en perruqueria revela que t'has eixugat malament el cabell tota la teva vida

Els consells de l'especialista s'han fet virals a TikTok

Imatge d'una dona eixugant-se el cabell.

Una experta en perruqueria revela que t'has eixugat malament el cabell tota la teva vida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qualsevol que alguna vegada hagi anat a alguna perruqueria tindrà la concepció que aplicar calor al cabell pot ser perillós. Els perruquers adverteixen regularment als seus clients i clientes que vagin amb compte a l'hora d'usar planxes i assecadors de cabell, i que li donin un descans al seu cabell quan sigui possible.

Però aquests consells poden no ser del tot certs. És el que opinaNerija, unatiktokerespecialitzada en perruqueria que diu que deixar que el cabell s'assequi de manera natural en realitat podria causar més mal que usar un assecador.

«Sabies que assecar-te el cabell a l'aire pot provocar més danys, com a trencaments i puntes obertes?», diu la jove en un vídeo publicat en el seu compte. «Això és perquè quan el cabell entra en contacte amb l'aigua, s'infla», afegeix.

«Com més dura el procés d'inflor, més pressió exerceix sobre les delicades proteïnes que mantenen el cabell intacte, la qual cosa pot provocar més mal», assegura latiktoker.

No obstant això, lavloggerdiu que abans d'usar l'assecador de cabell, recomana que les persones es deixin assecar el cabell entre un 70 i un 80% de manera natural. «No oblidis usar un protector de calor», va agregar.

La majoria dels comentaris al vídeo eren d'usuàries que mostraven la seva sorpresa per la revelació i que revelaven que havien estat tota la seva vida enganyades sobre aquest tema.

tracking