Diari Més

Societat

La misteriosa 'illa buida' trobada en Google Maps causa intriga a les xarxes socials

Milers d'usuaris ja elaboren teories conspiranoiques per donar-li un significat

Isla 'vacía' vista en Google Maps.

La misteriosa 'illa buida' trobada en Google Maps causa intriga a les xarxes socialsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sistema de mapatge global de GoogleMapsés una font inesgotable de detalls curiosos i també d'incògnites que fan les delícies dels internautes. En una recent publicació deReddits'ha revelat una d'elles.

Tal com recull elMirror, es tracta d'una petita illa l'interior de la qual sembla com una gran taca negra, com si estigués buida o buida. Les coordenades de l'illa no es van compartir.

La teoria d'alguns dels usuaris deReddités que per algun motiu que no coneixen, Google ha pogut censurar la imatge de l'illa, com ocorre amb altres llocs com la famosa Àrea 51 en Nevada (els Estats Units).

«El meu primer pensament és que està censurat. No tindria sentit que una formació natural fos tan negra en un petit atol·ló / illa tan poc profund», diu un dels usuaris.

Uns altres es van prendre humor el suposat misteri: «Senyores i senyors, han trobat l'illa de Perdidos», en referència a la famosa sèrie de televisió el nom original de la qual ésLost.

Un altre usuari creu tenir la veritable resposta: «La resposta real és que el color blau al voltant de l'illa és un color pintat perquè els oceans es vegin uniformes en els mapes».

«Les illes s'agreguen esborrant part d'aquest blau per a permetre que es vegi la imatge de satèl·lit. A vegades fan un treball descurat. Llavors, el que veus moure's cap a dintre és: el color de l'oceà artificial, l'oceà real amb ones, la platja, l'illa», conclou.

tracking