Diari Més

Successos

Un pet acaba amb una baralla entre dotze persones i tres detinguts a Andorra

Un es va acostar a l'altre i es va tirar un pet en el vestidor

Una imatge de l'interior de Caldea.

Un pet acaba amb una baralla entre dotze persones i tres detinguts a AndorraCaldea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l'spa del Centre Termolúdic Caldea d'Andorra es van viure moments de gran tensió en la nit del passat dilluns 10 d'octubre quan dues famílies van protagonitzar una baralla a cops de puny que va haver de ser dissolta per la Policia i es va saldar amb tres detinguts.

Segons informa el mitjà andorrà Altaveu, tot va començar quan un dels participants de l'altercat es va acostar a un altre usuari del centre i es va tirar un pet en el vestidor.

Es desconeix si es coneixien prèviament, però l'agredit es va ofendre per la ventositat i va començar una baralla en la qual acabarien involucrades les famílies de totes dues parts.

Finalment, 12 persones van participar en el que han denominat «la batussa del pet», un enfrontament amb puntades i cops de puny en el qual l'equip de seguretat del balneari va haver de demanar ajuda a la Policia local perquè intervingués.

Segons el mitjà, el gran grup també va descarregar la seva ira contra les autoritats. Quan les patrulles van arribar al centre van detenir als iniciadors de l'altercat i a una dona que va increpar als policies amb insults tan greus que van justificar el seu camí a la comissaria.

Tot va succeir a última hora de la jornada, gairebé a mitjanit, moments abans que l'spa tanqués les seves portes pel dia. La informació assegura que tots dos grups eren turistes en la localitat d'Andorra.

Les tres persones van ser alliberades amb una condemna simbòlica ràpida en la matinada del dimarts i cap va patir cap ferida greu més enllà d'una inflamació en la cara de l'autor de la ventositat i corts a la mà en la resta d'implicats.

tracking