Diari Més

Detinguts dos joves per violar a una dona després d'emmanillar-la i tapar-li el cap amb un coixí

La van amenaçar amb difondre un vídeo si explicava el que havia passat

Imatge d'arxiu de diversos vehicles de la Policia Nacional.

policia nacionalEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos joves acusats de violar a una dona, coneguda d'un d'ells, a la qual presumptament van emmanillar i van posar un coixí al cap per a evitar que cridés en un pis de València, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Un d'ells, suposadament, va amenaçar a la víctima en assegurar-li que havia gravat el succeïtt i, en el cas de denunciar els fets, difondria les imatges a les xarxes socials. Davant l'afirmació d'ella que volia denunciar, un d'ells, presumptament, la va agredir i va intentar impedir que sortís de la casa. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i entrat ja a la presó.

Als dos joves, de 19 i 20 anys, se'ls considera presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració, ja que suposadament van introduir a la força a una dona a l'habitació del domicili d'un d'ells i, després emmanillar-la a l'esquena i col·locar-li un coixí al cap per a evitar que cridés, li van baixar els pantalons i la van violar en la matinada del 3 de setembre.

La van amenaçar amb publicar el vídeo si denunciava

Els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de València, encarregats de la investigació, van tenir coneixement que un dels presumptes autors dels fets, conegut de la víctima, li hauria proposat prendre alguna cosa en un parc de la capital del Túria.

Moments després, el sospitós li hauria ofert acudir al domicili d'un altre amic, on li va assegurar que estaven els pares d'aquest últim.

No obstant això, una vegada a la porta de l'habitatge, la víctima s'hauria adonat de l'engany, perquè el pis es trobava «totalment a les fosques». En aquest moment, els dos joves suposadament van empènyer a la dona fins a l'interior d'una de les habitacions, on un d'ells li va tapar la boca perquè no cridés.

Seguidament, els dos li van emmanillar a l'esquena, la van tombar en el llit boca avall i li van col·locar un coixí al cap per a evitar que cridés i consumar l'agressió sexual. Tot seguit, un d'ells hauria afirmat que havia gravat tot l'ocorregut i li va amenaçar que, si denunciava els fets davant la Policia, difondria el vídeo en xarxes socials.

La víctima, no obstant això, va manifestar obertament la seva intenció de denunciar el succeït, per la qual cosa un dels joves presumptament la va insultar, la va agarrar del pèl i li va escopir en la cara al mateix temps que impedia que sortís de l'habitació. Va ser l'altre noi el que la va deixar sortir de l'habitatge.

Les investigacions dels agents han permès localitzar i detenir als dos homes, un d'ells espanyol i un altre d'origen veneçolà, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració.

tracking