Diari Més

Societat

Una dona descobreix que el seu gat va ser aparedat en el bany durant unes reformes

Espantat, li va costar una hora sortir de l'amagatall

El gat sortint del forat.

Una dona descobreix que el seu gat va ser aparedat en el bany durant unes reformesTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La curiosidad mató al gato, diu el refrany, encara que en aquest cas la mixeta protagonista va aconseguir salvar la vida. Es tracta d'un animal negre i molt curiós que va acabar atrapat dins de la paret.

La història, difosa a TikTok comença quan els pares de la propietària del gat, una jove anglesa, van decidir fer reformes al bany. La paret es va reformar, es va folrar amb taulell i al poc temps van deixar de veure al gat.

Fins que, buscant, la jove va sentir un «miau» apagat. No sabien d'on venia fins que ho van sentir novament: venia de la paret.

El pare de la jove va haver d'obrir un forat amb una petita serra de mà, aprofitant que en aquella zona hi havia pladur i era fàcil d'obrir.

I aquí estava el gat, que se les havia apanyat per a introduir-se en el forat entre el pladur i el maó i allí s'havia quedat quan van tancar els forats amb els baldosines.

El vídeo en el qual es veu el rescat té ja 8 milions de visites.

«Ell només treia el cap d'aquesta manera, però no sortia completament i així va estar més d'una hora», compte la jove, perquè el minino estava bé en el seu amagatall.

tracking