Diari Més

Successos

Provoca un incendi en el qual hi mor la seva tieta

La dona ha estat detinguda acusada de provocar el foc el passat 20 de setembre a Cadis

Imatge d'un vehicle de la Policia Nacional.

policia nacionalPolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en San Fernando (Cadis) a una dona acusada d'haver provocat un incendi a la casa de la seva tia, de 83 anys, que va acabar morint a conseqüència del foc.

La dona ha estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi dolós i incendi provocat, segons han informat fonts policials. Se l'acusa d'haver provocat en la matinada del passat 20 de setembre un incendi en una habitació del domicili de la seva tieta, al carrer Pardos de San Fernando.

La investigació continua oberta

La víctima, de 83 anys, va poder demanar auxili a través del servei de teleassistència de la Junta d'Andalusia, però va morir posteriorment a l'hospital al qual va ser traslladada.

D'acord amb les declaracions del Consorci de Bombers el dia dels fets, van trobar el cos amb vida a l'entrada de l'habitatge i van procedir a la seva evacuació hospitalària. Finalment, els metges no van poder fer res per salvar la seva vida.

La investigació continua oberta i està previst que la detinguda passi a la disposició del Jutjat d'Instrucció numero 1 de Sant Ferran dijous vinent.

tracking