Diari Més

Successos

La Policia Nacional deté un jove per cremar la bandera d'Espanya a Múrcia

Va calar-li foc davant d'un bar de copes

La bandera en flames.

La Policia Nacional deté un jove per cremar la bandera d'Espanya a MúrciaPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d'un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte d'ultratge a Espanya per la crema d'una bandera nacional, segons van informar fonts policials.

Entre les competències que exerceix la Policia Nacional, a través de la seva Brigada Provincial d'Informació, es troba la investigació dels delictes contra els drets fonamentals i les llibertats públiques quan aquests es produeixin estant immersos individus pertanyents a grups juvenils anti-sistema, «sigui com sigui la seva tendència ideològica», afegeix el Cos.

Els investigadors han determinat que un jove va procedir a calar-li foc a una bandera d'Espanya amb un encenedor a mitjan passat mes davant d'un local de copes situat al centre de Múrcia. Al mateix temps, proferia «injúries» cap a la mateixa i s'envoltava d'un elevat nombre de persones que «també vociferaven tota mena de càntics contra Espanya».

Després de l'oportuna investigació de la Prefectura Superior de Policia de la Regió de Múrcia, s'ha procedit a la detenció del presumpte autor, de nacionalitat espanyola, qui ha quedat en llibertat a l'espera de ser citat per l'autoritat judicial.

tracking