Diari Més

Economia

Prohibeixen portar motxilla a un institut dels EUA després de trobar una arma amagada dins d'una

Els estudiants van al centre carregats amb bosses de compra, carros i cistells entre altres

Els estudiants se les enginyen per a anar sense motxilla després que l'institut les prohibeixi.

Prohibeixen portar motxilla a un institut dels EUA després de trobar una arma amagada dins d'unaTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'institut Rigby d'Idaho (els Estats Units) s'ha fet viral per l'estranya decisió que van prendre després que trobessin una arma dins d'una motxilla. I és que el Districte Escolar de Jefferson va optar per prohibir les motxilles en el centre educatiu.

La veritat és que l'institut va viure un tiroteig que va deixar tres ferits fa a penes quatre mesos, i el passat 23 de setembre es va trobar una arma dins de la bossa d'una alumna de 13 anys. No obstant això, en lloc de prendre una altra mesura, van decidir prohibir les motxilles, una cosa present en tots els col·legis.

Aquesta nova norma ha deixat als alumnes amb la boca oberta al no saber com portar el seu material escolar a classe. Però, sens dubte, si alguna cosa tenen els estudiants de l'institut Rigby és imaginació i recursos, tal com ha demostrat Miriam Gilmore en TikTok.

Aquesta estudiant d'Idaho va pujar diversos vídeos en els quals va mostrar com estaven enginyant-se-les -i continuen fent-ho- els alumnes per a portar els seus llibres, estotjos i altres pertinences. I les idees són d'allò més boges, tan boges com prohibir portar motxilla.

Una cistella de la roba, bosses d'anar a comprar, carros de joguina, un carretó, un carro de la compra, una cistella de vímet, una petita barca arrossegada amb una corda, una nevera portàtil, un carro de bebè, un con de trànsit o un transportín d'animals són algunes de les coses que usen com a 'motxilla'.

Això demostra que, potser, a més d'enginy han usat una mica d'humor per a suportar aquesta prohibició.

tracking