Diari Més

Atzar

Una dona dels EUA guanya dues vegades la loteria al mateix dia

L'afortunada va comprar dos bitllets amb els mateixos números de la loteria Mega Millions

Imatge d'arxiu d'un bitllet de loteria dels EUA.

Una dona dels EUA guanya dues vegades la loteria en el mateix diaFlickr

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de Florida ha guanyat dues vegades la loteria al mateix dia, la qual cosa li ha reportat un premi total de quatre milions de dòlars, segons ha informat aquest dissabte el diari El Nuevo Herald.

La dona, resident de Boca Ratón, al sud-est de Florida, va comprar dos bitllets amb els mateixos números de la loteria MegaMillionsel passat 14 de setembre.

Els números de la sort per a la dona van ser el 4, 13, 19, 63 i el 64, que li van reportar a SusanFitton, de 64 anys, 2 milions de dòlars per cada bitllet, per a un total de 4 milions.

Però la seva sort podria haver estat molt major si arriba a encertar també un sisè número, denominat MegaBall, que repartirà fins a 34 milions al guanyador o guanyadors en la seva pròxima edició.

Fittonva comprar els bitllets en un petit comerç de Boca Ratón i va reclamar el seu premi sis dies després d'haver guanyat la loteria, que suposarà a més a la botiga una comissió de 10.000 dòlars per vendre els números guanyadors, ha indicat el mitjà.

La Loteria de Florida ha repartit més de 772 milions en premis de MegaMillionsa prop de 60 milions de jugadors des que en 2013 va començar a vendre aquests bitllets, segons l'organisme estatal.

tracking