Diari Més

Societat

Els amants del menjar ràpid tenen més accidents i reben més multes, revela un estudi

Els experts relacionen la poca preocupació per mantenir una dieta saludable amb ser més agressius al volant

Imatge d'arxiu d'una persona menjant-se una hamburguesa.

Els amants del menjar ràpid tenen més accidents i reben més multes, revela un estudiPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants del menjar ràpid són més propensos a tenir accidents de trànsit i rebre multes i sancions segons un estudi publicat per investigadors a Estònia i recollit per The Sun.

Les persones que abusen de menjars com a hamburgueses, pizzes i begudes energètiques tenen gens de risc que les converteixen en un perill major en la carretera, creuen els científics.

Els experts van revelar que aquells amb dietes poc saludables tenien més multes per excés de velocitat i cometien irregularitats amb els seus cotxes amb més freqüència.

TõnisTokko, de la Universitat deTartua Estònia, va dir: «Les persones que són imprudents en el trànsit també tendeixen a arriscar-se en altres àrees de la vida. Pot haver-hi una tendència biològica a aquest comportament».

L'estudi va concloure que els conductors poc fiables tenen més probabilitats de tenir un gen que afecta l'hormona serotonina, que controla les emocions. La mateixa mutació podria fer que les persones es preocupin menys per menjar de manera saludable, va revelar l'estudi, que va ser presentat en la conferència científicaECNP.

Tokkova dir: «Les persones que beuen begudes energètiques tenen el doble de probabilitats d'accelerar que les que no les consumeixen amb tanta freqüència. Pot estar relacionat amb una necessitat d'emoció, en lloc que les begudes en si mateixes siguin una causa directa de les infraccions de trànsit.

«La seva estructura psicològica pot portar-los a la velocitat ja voler consumir més begudes energètiques o menjar porqueria», conclouTokko.

tracking