Diari Més

Qui canta la cançó de Mercadona des de l'any 1986?

No ha pogut cobrar els drets

Mamen García.

Qui canta la cançó de Mercadona des de l'any 1986?Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona és una de les empreses de supermercats més estesa a Espanya, amb productes que es converteixen en imprescindibles per als seus clients més fidels i molt reconeixibles tant pels seus cartells verds en el disseny de les seves botigues com per la mítica cançó: «Mercadona, Mercadona!».

Aquesta cançó de seguida ve a la ment de qualsevol persona que s'hagi passejat en alguna ocasió pels passadissos d'algun supermercat Mercadona o hagi vist algun anunci publicitari de la companyia, però pocs saben qui és la persona que li posa veu a la sintonia original.

L'actriu Mamen García, la veu de la cançó de Mercadona

La veu pertany a l'actriu Mamen García, que es va donar a conèixer pel seu paper en la famosa sèrie Escenas de matrimonio, encara que també ha participat en altres sèries com La que se Avecina o Cuéntame cómo pasó.

En aquells dies, l'actriu era cantant del grup Patxinger Z i feia molts jingles a l'estudi: «Van començar a fer molts supermercats a València, van donar molts llocs de treball i es va fer el jingle a Tabalet Estudis. Ens van venir amb els dos compassos que suposo que els van fer els propis de Mercadona, un altre va fer els arranjaments i jo vaig posar la veu», explica Mamen García en una entrevista per a FórmulaTV.

«Jo tinc la sensació que quan vaig començar a sortir en Escenas de Matrimonio me'n vaig adonar, perquè tinc un Mercadona al davant de casa, que contínuament ho estava sentint», indica l'actriu sobre la fama que ha tingut aquesta sintonia.

No obstant això, ella no va poder aprofitar-se de la part que li tocava per posar veu: «No es tenen drets de res. És una llàstima, si no, hauria guanyat molts diners. No es cobren drets del que es posa en supermercats».

tracking