Diari Més

Societat

Quines són les motos més robades?

Abans els lladres buscaven scooters de cilindrada alta i ara la tendència està canviant

Un dels models preferit pels lladres és l'Honda Scoopy 125

Quines són les motos més robades?

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts, de matinada, es van robar tres motos del mateix model a tres punts diferents de la comarca del Tarragonès. Els robatoris es van produir en tots els casos a aparcaments tancats de Torredembarra, Sant Pere i Sant Pau i Tarragona ciutat i l'objectiu dels lladres van ser tres motos del modelKawasaki Z800.

De fet, aquest model de moto és un dels més 'buscats' pels lladres, segons les últimes estadístiques que recullen dades el Ministeri de l'Interior i d'asseguradores privades.

Normalment la finalitat dels robatoris és la venda de peces al mercat negre i els models més robats corresponen, en realitat, també als models de motocicletes més venuts.

El que sembla és que s'està produint un canvi de tendència els últims anys pel que fa al robatori de motos. Fa alguns anys, els scooters amb una cilindrada més alta eren els que tenien 'més sortida' en el mercat dels lladres. Actualment, però, també s'incorporen al rànquing de les més robades, motos esportives d'alta cilidrada, com és el cas de les tres robades al Camp de Tarragona.

Segons l'estadística del 2019, les motos més robades a Espanya són: – Honda Scoopy 125 cc.

– Kawasaki Z 800.

– KTM 125 Duke.

– Yamaha T MAX, C MAX y YZF MAX.

MÉS INFORMACIÓ

Roben tres motos d'idèntic model la mateixa nit en tres punts diferents del Tarragonès

tracking