Diari Més

Societat

Paga l'esmorzar amb monedes de 10 penics i el restaurant li torna la jugada

Diversitat d'opinions a les xarxes

El bocadillo.

Paga l'esmorzar amb monedes de 10 penics i el restaurant li torna la jugadaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els usuaris estan dividits davant el cas d'un home que va pagar el seu esmorzar amb monedes de deu penics i del qual els responsables del restaurant es van venjar d'una forma subtil.

La polèmica va sorgir després que un usuari de Twitter expliqués el cas, succeït al Regne Unit: «Vaig rebre un missatge d'un dels nois aquest matí que deia: Un noi que treballa a Jaguar va pagar el seu menjar amb monedes de 10 penics aquest matí».

«Així era el seu menjar quan la va obrir», deia la resta del missatge, al costat d'una imatge en la qual pot veure's el sandvitx de salsitxa tallat en trossets.

Un sandvitx pot costar unes 3,5 lliures, la qual cosa ens deixa ni més ni menys que 35 monedes de 10 penics.

Potser haver d'explicar això va molestar als treballadors del local, que segons el tuit es van venjar dividint el sandvitx en 16 trossos iguals.

Els usuaris es van dividir entre els que els va semblar una venjança cruel o innecessària i els que ho van veure com una cosa divertida.

«No és trist que algú hagi de pagar el seu menjar en 10 penics? Et sents malament per ell», deia una usuària. «És força revelador que ens burlem d'una persona treballadora que ha de pagar el seu esmorzar amb una col·lecció de monedes petites, en lloc de pensar a ajudar a aquest pobre home», va dir un altre.

«Jo li hauria demanat als del local que li posessin salsa i veuria com lleven cada porció per a posar la salsa», feia broma un altre. «Déu meu, això és genial. Elimina la mastegada de l'esmorzar!», apuntava un altre tuitaire.

També hi havia qui se sumava a les motivacions de la venjança: «Puc donar suport a aquest tipus de mesquinesa».

tracking