Diari Més

Societat

Llencen un ou a Macron al crit de «Visca la revolució!»

L'ou no s'ha arribat a trencar

Macron, durant l'incident.

Llencen un ou a Macron al crit de «Visca la revolució!»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president francès, Emmanuel Macron, ha rebut l'impacte d'un ou durant un acte del Saló Internacional de la Restauració i el Turisme de Lió. L'impacte l'ha rebut per part d'un individu que cridava «Visca la revolució».

Encara que l'ou no va arribar a trencar-se, va impactar contra l'espatlla del president francès, que va ser protegit pels seus guardaespatlles, mentre intentava parlar amb l'agressor.

«Si té alguna cosa a dir-me, que vingui», deia Macron, que assegurava que aniria a veure'l més tard. El jove, encara no identificat, va ser retirat de l'esdeveniment pels policies.

El juny passat, Macron ja va ser protagonista d'un altre incident a la ciutat francesa de Drôme, al sud del país, quan va rebre un cop d'un assistent. Immediatament, els agents van intervenir en l'acte i van detenir a dues persones.

Abans del llançament de l'ou, Macron es trobava rebent els agraïments per part dels restauradors del país per les ajudes econòmiques durant la pandèmia.

Macron ha anunciat que les propines que es paguin amb targeta de crèdit estaran exemptes d'impostos, cosa que els treballadors del sector reclamaven.

tracking