Diari Més

La defensa italiana de Puigdemont no preveu que passi a disposició judicial fins almenys dissabte

L'advocat Gonzalo Boye té previst presentar «en les properes hores» unes cautelaríssimes a Luxemburg

Pla general de l'edifici del Ministeri de Justícia italià on l'expresident Carles Puigdemont ha passat la nit.

Puigdemont encara espera a la presó de Sassori que el cridi el jutjat i ja ha rebut la visita del seu advocat italiàACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, és encara aquest divendres al matí a la presó de Sassori, a Sardenya, i ja ha rebut la visita del seu advocat italià, segons ha pogut confirmar l'ACN.

Fonts de la defensa, però, han informat que no preveu que l'expresident passi a disposició judicial fins almenys dissabte, segons ha explicat l'advocat a les portes de la presó de Sassari, a Sardenya, on el líder de JxCat ha hagut de passar la nit. L'advocat penalista que s'encarrega del cas és Agostino Angelo Marras, segons ha pogut confirmar l'ACN. Marras ha visitat Puigdemont a la presó aquest matí, i ha marxat del recinte després d'entrevistar-s'hi. Mentrestant, l'advocat Gonzalo Boye ha confirmat que estan enllestint una petició de cautelars al Tribunal General de la Unió Europea per exigir que es retorni la immunitat a Puigdemont i pugui ser alliberat. La petició es presentarà «en les properes hores».

D'altra banda, l'advocat Gonzalo Boye ha confirmat a l'ACN que presentaran «en les properes hores» un escrit al Tribunal General de la Unió Europea per demanar cautelaríssimes que retornin a Puigdemont la immunitat.

tracking