Diari Més

Successos

Detenen alumnes d'un col·legi georgià per destrossar un col·legi per un repte de TikTok

Trencar lavabos o arrencar la gespa, alguns dels reptes que es van marcar

Part del repte de TikTok.

Detenen alumnes d'un col·legi georgià per destrossar un col·legi per un repte de TikTokTikTok

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els reptes de TikTok poden arribar a límits insospitats, i fins i tot pot arribar a portar conseqüències penals. Així li ha passat a tres estudiants de Florida, que van ser detinguts després de sumar-se al challenge Devious Lick.

Aquest desafiament, tan extrem com absurd, consisteix a colar-se a les escoles per a robar i destruir el mobiliari. Alumnes estatunidencs s'han sumat a aquest repte provocant accidents i destrosses molt costosos, i, pel seu lloc, ho han gravat tot.

Des de trencar taules i cadires fins a llevar lavabos i partir portes, els protagonistes han arribat fins a greus extrems, perquè qui fins i tot es va gravar conduint l'autobús escolar.

«Aquest repte consisteix a robar algun material escolar i gravar-te mentre el destrueixes per a obtenir milers de likes. Sona absurd, però la joventut ho està portant a l'extrem», van explicar les autoritats als mitjans locals. «Apareixen destrossant els banys de les escoles i robant dispensadors de sabó i fins i tot destrossant la gespa dels camps de futbol americà».

Després de popularitzar-se a Florida, el Devious Lick ha arribat a altres estats nord-americans, fins al punt que s'ha avisat a pares i professors i s'ha incrementat la seguretat en alguns col·legis.

De fet, ja hi ha dos alumnes que han estat detinguts per aquests actes de vandalisme, dos menors de l'institut Evans Middle School (Geòrgia), que es van gravar arrencant un dispensador de gel del bany i embussant el vàter amb ell.

tracking