Diari Més

Successos

Acusades d'assassinat per provocar la mort d'una dona a la qual van injectar silicona als glutis il·legalment

Cobraven 3.400 euros per sessió

Una intervenció en una imatge d'arxiu.

Acusades d'assassinat per provocar la mort d'una dona a la qual van injectar silicona als glutis il·legalmentPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona i la seva filla han estat van ser arrestades i acusades d'assassinat a Califòrnia (els EUA) després d'injectar silicona en els glutis d'una dona que va morir a conseqüència de la intervenció, segons ha publicat la cadena estatunidenca NBC. En principi, la cirurgia tenia com a objecte l'augment del darrere de la morta.

Karissa Rajpaul, de 26 anys, va morir el 15 d'octubre de 2019 en un hospital després de sotmetre's a una cirurgia que la policia de Los Angeles va descriure com un «procediment il·legal d'augment de glutis». Libby Adame, de 51 anys, i la seva filla, Alicia Galaz, de 23, oferien els seus serveis en les xarxes socials, cobrant fins a 3.400 euros per sessió. La policia no va trobar cap document ni títol que acredités que les arrestades estaven capacitades per a dur a terme aquestes pràctiques.

«Es tractava d'injeccions de silicona no contingudes», ha afirmat l'investigador de la policia Robert Dinlocker. «Anirien sota el múscul perquè el darrere tingués aquest aspecte natural, però el problema és que, segons l'oficina del forense, tens artèries principals just sota aquest múscul, i és probable que quan el facin puguin colpejar un artería», va explicar.

Malgrat que l'operació es va realitzar a l'octubre, les acusades no van ser arrestades fins al mes d'agost, quan van ingressar en la presó i van sortir posteriorment després d'abonar una fiança, segons mostren els registres de la presó en línia.

Està previst que Galaz comparegui davant el tribunal al desembre però encara s'ha fixat una data d'audiència per a Adame.

tracking