Diari Més

Sanitat i les comunitats es reuneixen aquest tarda amb la segona dosi de Janssen sobre la taula

El vaccí de Janssen l'han rebut uns 2 milions de persones a Espanya

Una mà subjectant un vial de la vacuna de Janssen contra la covid-19.

La Comissió de Salut Pública acorda vacunar amb Janssen el col·lectiu de 40 a 49 anysACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sanitat i les comunitats tornen a reunir-se aquest dimecres amb la decisió sobre administrar una dosi addicional als vacunats ambJanssen i per analitzar l'evolució de la pandèmia i l'estratègia de vacunació amb la incidència en constant descens i en nivells similars als de fa un any, abans de la segona onada.

Segons l'última actualització de dades del Ministeri de Sanitat, la transmissió delcovidha baixat fins a 78,8 casos en 14 dies, i també s'ha reduït la pressió a lesUCI, fins al 10,2%, i a planta, on el nombre de malalts decovidingressats generen una ocupació del 2,8%.

Després de la decisió d'administrar la tercera dosi de la vacuna contra lacovida persones grans en residències en la seva última trobada, l'Interterritorial té pendent decidir sobre la possibilitat d'injectar una segona dosi als vacunats ambJannsen, que han rebut uns 2 milions de persones a Espanya.

Com va passar la setmana passada, els assumptes que s'acordin entre Sanitat i les autonomies, seran validats demà dijous en la reunió de la Comissió de Salut Pública, integrada per personal tècnic del Ministeri de Sanitat i de les conselleries autonòmiques.

Segons les previsions, en la reunió del Consell Interterritorial també s'estudiarà aquest dimecres la proposta d'aprovació del pla d'optimització de la utilització d'analgèsics opioides en el dolor crònic no oncològic en el Sistema Nacional de Salut.

A més, s'avaluarà l'acompliment del SNS durant la pandèmia.

tracking