Diari Més

Successos

La Sareb i la patronal del crèdit cedeixen els habitatges que tenen disponibles a les Canàries als afectats pel volcà

També es mostren disposats a avançar indemnitzacions o a activar línies de finançament preferencials

Una de les cases afectades pel volcà.

La Sareb i la patronal del crèdit cedeixen els habitatges que tenen disponibles a les Canàries als afectats pel volcàEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Societat de Gestió d'Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb), l'Associació Espanyola de Banca (AEB), l'associació bancària CECA i la Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit (UNACC) han acordat cedir «de forma gratuïta i mentre sigui necessari» els habitatges que tenen disponibles a les Canàries als afectats pel volcà, segons han anunciat en un comunicat conjunt. Les quatre entitats coincideixen en què cal una «resposta ràpida i eficient» a la crisi de l'illa de la Palma i afirmen que volen sumar-se a «l'esforç» de la societat civil i les administracions públiques. Ara mateix, les entitats estan identificant el nombre d'habitatges que puguin ser posats a disposició dels afectats en el menor termini possible.

Alhora, les quatre institucions posaran en marxa altres mesures financeres, com ara avançaments d'indemnitzacions o línies de finançament preferencials.
tracking