Diari Més

Detenen un pastor evangèlic per abusar sexualment de quatre nenes de la seva església

Les enganyava amb un joc pervers i les recompensava amb regals i diners

Una nena en una imatge d'arxiu.

Detenen un pastor evangèlic per abusar sexualment de quatre nenes de la seva esglésiaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un pastor de la congregació evangèlica Maranatha de Getafe ha estat detingut acusat d'un delicte d'abús sexual de quatre nenes de deu, nou, set i sis anys d'edat, segons han confirmat fonts policials. La detenció es va produir a principis de setembre per agents de la Policia Nacional. L'home, de nacionalitat equatoriana, no té antecedents i el jutge li ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Segons fonts policials, el pastor realitzava tocaments en les seves parts íntimes a les nenes, que acudien dues vegades per setmana al centre religiós. A més, l'home jugava amb elles a l'aneguet cec, un joc que s'havia inventat en el que tapava els ulls de les nenes amb una bufanda, els introduïa un dit en la boca i demanava a les menors que esbrinessin de quin dit es tractava, encara que en realitat els ficava el seu penis en la boca.

A canvi de guardar el secret els donava recompenses com a regals i en alguna ocasió els oferia un euro com a premi. Aquest també va abusar presumptament d'una altra menor en la part de darrere del seu cotxe on es van produir tocaments i agressions sexuals.

Pel que sembla, la que va destapar el cas va ser una de les nenes, que va explicar a la seva mare que els jocs que feia el pastor no li agradaven. Va ser llavors quan els pares de la menor van denunciar la situació. Les primeres perquisicions apunten al fet que els abusos es podrien haver comès des de fa un any.

tracking