Diari Més

El musical de Broadway sobre Donna Summer es representarà en un creuer el 2022

La producció de 75 minuts és una experiència immersiva i la primera en la mar on el teatre es transforma per complet en una discoteca

Imatge del vaixell en el qual es representarà l'obra.

El musical de Broadway sobre Donna Summer es representarà en un creuer el 2022Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou vaixell Prima que la navilieraNorwegianCruiseLineestrenarà a l'agost de 2022 el musical de Broadway sobreDonnaSummeren un teatre de tres pisos que es transforma a més en una discoteca estil Las Vegas perquè els passatgers ballin els èxits de «La reina del disc».

'Summer:TheDonnaSummerMusical', nominat al premi Tony, serà una de les principals atraccions del nou vaixell, el primer d'un total de sis de la nova classe Prima de l'empresaNorwegianCruiseLine(NCL), va informar aquest dimarts la companyia, amb seu a Miami.

L'espectacle interactiu relata l'èxit meteòric deDonnaSummeramb un repertori de més d'una vintena dels seus èxits, entre ells'BadGirls', 'LastDance' i 'HotStuff'.

La producció de 75 minuts, a càrrec del mateix equip de «JerseyBoys», que es presenta en elNorwegianBliss, és una experiència immersiva i la primera en la mar on el teatre es transforma per complet en una discoteca.

Els passatgers podran gaudir del musical, que es va estrenar a Broadway en 2018, i a més formar part de l'espectacle i ballar al ritme dels clàssics de tots els temps deDonnaSummer(1948-2012).

L'innovador teatre que es transforma en un espai de tres pisos, dissenyat per a passar d'un escenari d'avantguarda a una àmplia pista de ball, comptarà amb un disseny de seients personalitzable i una pantalla LED que descendeix del sostre i mesura gairebé la meitat de la grandària de l'espai.

En aquest club nocturn els passatgers poden ballar fins a altes hores de la nit i gaudir d'una gran varietat de música i efectes especials.

«Els passatgers presenciaran coreografies i acrobàcies d'alta intensitat mentre participen en un espectacle multisensorial», va detallarNCL.

«No sols estem millorant l'experiència per als nostres hostes, li estem oferint una descàrrega d'adrenalina i una increïble experiència plena d'emocions», va assenyalar en un comunicat HarrySommer, president i director executiu deNCL.

ElNorwegianPrima tindrà més de 294 metres de llarg, més de 142.000 tones brutes i podrà acomodar a 3.215 passatgers en ocupació doble.

Unes altres de les atraccions de la nova embarcació són un espectacle de jocs interactius, una pista de carreres de tres nivells i els tobogans de caiguda lliure en sec «més ràpids» en alta mar.

La naviliera a més va explicar que la pista de karts PrimaSpeedwayés la «més gran» sobre l'oceà i la primera de tres nivells.

Es tracta d'una pista de carreres de més d'un quart de milla de longitud (420 metres) i un 22% més gran que l'actual pista de karts que es troba en elNorwegianEncore.

En la pista, que envoltarà el vaixell, fins a 15 karts podran córrer simultàniament en mar oberta, aconseguint velocitats de fins a 50 km/h.

tracking