Diari Més

César Carballo s'indigna perquè que Santiago Abascal oculta si s'ha vacunat: «És una autèntica vergonya»

Per al doctor, els polítics haurien d'haver mostrat en televisió el moment en el qual es van vacunar  

Imatge d'arxiu del doctor Carballo.

Carballo alerta: «La variant Delta no s'ha enfrontat a les vacunes, les properes que vindran sí»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sexta va emetre aquest dissabte 18 de setembre La Sexta Noche. Com és habitual, el format va repassar l'última hora dels temes que vertebren l'actualitat amb els seus tertulians comuns, com és el cas de César Carballo, que va parlar sobre la COVID-19.

Més concretament, sobre una recent entrevista de Santiago Abascal, president de Vox. El polític es va negar a dir si s'havia vacunat en el que tot apunta a ser un estratagema per a no perdre el potencial vot negacionista.

«No contestaré a aquesta pregunta. Des de quan cal declarar en públic sobre assumptes de salut? Faig proselitisme de llibertat en un context a Espanya en el qual cada vegada hi ha menys llibertat», va afegir.

Les polèmiques declaracions van indignar a Carballo, que les va qualificar amb tres paraules: «Són una autèntica vergonya», va començar. Llavors, l'especialista va posar el focus en les vides salvades gràcies a la vacunació.

En aquesta línia, per al doctor, Abascal hauria de donar exemple i fins i tot utilitzar la seva imatge i haver sortit en televisió mentre li inoculaven la vacuna per a ajudar a generar confiança en el públic més escèptic.

«Hi ha molta gent que li segueix, que li vota, que creu en ell», va concloure. Compartint la seva postura, el sanitari Julián Ezquerra va reclamar la despolitización de les vacunes. «La vacuna és una altra cosa. No cal barrejar la ideologia amb una cosa tan important i que ha salvat tantes vides», va reflexionar.

tracking