Diari Més

Un estudi revela que després de la pandèmia, els amos de gos prefereixen a les seves mascotes que a les persones

El 58% diuen que planegen la seva vida al voltant del gos en lloc de la seva parella

Rusty, el gos adoptat i després retornat.

Un gos adoptat després de 419 dies en un refugi és retornat l'endemà perquè donava «massa treball»Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pandèmia ha fet que els amos de mascotes passessin més temps amb els seus gossos que mai, el que finalment els va portar a establir vincles més forts amb els companys de quatre potes.

Els estudis han demostrat que ara és més probable que les persones planifiquin la seva vida social entorn del seu gos que a la seva parella: el 58% dels propietaris de mascotes diuen que planegen la seva vida entorn del gos en lloc del seu cònjuge.

El lloc de cura de mascotes Rover.com va revelar en un estudi que el 92% dels propietaris van dir que havien construït vincles més forts amb la seva mascota, i més de la meitat van preferir visitar llocs que admetin gossos.

Atès que els gossos es consideren cada vegada més un membre clau de la família, el 65% dels amos de mascotes van dir que les seves experiències socials es van veure millorades pels gossos i gairebé tres quartes parts van confessar que anteposen les necessitats de les seves mascotes a les dels seus amics.

En general, els participants en l'enquesta desitjaven que més llocs incloguessin més mascotes i era probable que rebutgessin una invitació a un esdeveniment si no es permetia al seu cadell.

tracking