Diari Més

La ministra de Sanitat anima a «no baixar la guàrdia» i continuar vacunant

Carolina Darias ha instat que tenir la pauta completa ajuda a tornar a la normalitat

Imatge d'arxiu de la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias.

ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina DariasACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Sanitat, CarolinaDarias, ha animat aquest dissabte a «no baixar la guàrdia» enfront de lacovidi continuar vacunant als ciutadans a fi d'aconseguir l'objectiu de tornar a la normalitat, ja que aquesta és «la nostra millor arma contra el virus», ha dit.

I és que, «evidentment, la vacunació està tenint un punt d'inflexió en la pandèmia, ens està permetent abordar aquesta lluita contra el virus», ha afirmat la ministra en declaracions a periodistes fetes abans d'assistir a Las Palmas de Gran Canaria a un Comitè Regional extraordinari del seu partit, el PSOE.

Una trobada que ha celebrat per ser presencial, congregant, malgrat lacovid, a un centenar de persones que «fa molt temps que no ens veiem» a resultes de les restriccions de mobilitat imposades per a frenar els contagis, ha destacat.

La ministra ha apuntat que el poder tornar a reunir-se d'aquesta manera i no a distància, com ha estat habitual en temps de la pandèmia, «té a veure amb aquesta volta tan anhelada a la normalitat» que es pretén aconseguir.

Ha agregat que la millora que s'ha produït «té molt a veure»amb què s'administri la vacuna.

Com que «Espanya lidera la vacunació a nivell mundial, totes les comunitats autònomes han fet un treball excel·lent», ha sentenciat.

Com a conclusió, la ministra ha volgut «fer una crida a seguir amb aquesta campanya de vacunació, ja que no cal baixar la guàrdia», ha postil·lat.

tracking