Diari Més

Bill Gates revela quina és l'única solució per a acabar amb la pandèmia de coronavirus d'una vegada per sempre

El multimilionari estatunidenc torna a fer una de les seves conegudes prediccions respecte a la covid-19

Bill Gates.

Aquest és el pla de Bill Gates per refredar la TerraEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El multimilionari, filantrop i cofundador de Microsoft, Bill Gates, és una de les personalitats que més ha opinat sobre la pandèmia del coronavirus i que més prediccions ha fet.

Ara, el multimilionari estatunidenc ha emès opinions referent a la pandèmia en l'informe anual de la fundació que porta el seu nom. Una de les principals conclusions és que no hem de confiar-nos.

«Com a optimistes impacients que som, creiem que podem començar a aprendre dels èxits i els fracassos que s'han produït fins ara», diu Gates, encara que adverteix que «la fi no ha arribat encara».

Per a acabar amb la pandèmia d'una forma definitiva, Gates té una idea: «L'única solució real a aquest problema és tenir fàbriques que puguin produir suficients dosis de vacunes per a tothom en 100 dies. És factible».

No obstant això, Gates adverteix que «les disparitats causades per la Covid-19 continuen sent molt marcades» i «els més vulnerables han estat els més afectats i probablement seran els més lents a recuperar-se».

Segons la Fundació Gates, 31 milions de persones han caigut en la pobresa extrema en 2020 en comparació amb 2019, i aquest augment s'ha degut a la pandèmia.

tracking